24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SBT cidden komik duruma düşürüyor kendini. Geçen hafta Vadiyi A/B dizisi yapmıştı. 16`lara çıkarmıştı. Bir dizi durduk yere bir haftada 4 reyting düşer mi yahu? Resmen kendisi ayar veriyor. Bir de en güvenilir şirketiz diyorlar.

totalin kafasını karıştırır nedir yav
halk izlemeyince totalin kafasını karıştırır sen vadi izliyon mu izle bakalım kafan nasıl karışacak
vadide bazen ben olayları çözemiyorum tekrar izleyince anlaşılıyo bazı şeyler demekki totalin kafası karışsa da oluyomuş belki de bire bir copy paste yapım istemiyolar izlemiyolar ki öyle zaten

- - - Ekleme - - -

totalin kafasını karıştırır nedir yav
halk izlemeyince totalin kafasını karıştırır sen vadi izliyon mu izle bakalım kafan nasıl karışacak
vadide bazen ben olayları çözemiyorum tekrar izleyince anlaşılıyo bazı şeyler demekki totalin kafası karışsa da oluyomuş belki de bire bir copy paste yapım istemiyolar izlemiyolar ki öyle zaten

Merakla bekliyoruz TNS reytinglerini.

sbt bu haliyle bile agb den çok daha fazla güvenilir

Copy paste değil. Vadinin senaristi yok mu? Var. Bunlar da senaristi bal gibi satın almışlar. Mike Kelley yazıyor senaryoyu.

Ayrıca İntikam daha kafa karıştırıcı bir dizi. Demekki Vadi kafa karıştırmıyor ki, C/D grubunda yüksek, A/B grubunda düşük çıkıyor.[/B][/COLOR][/FONT]

sbt totale ayar vermesine gerek yokki çünkü bibirine hep yakın çıkıyor. sbt nin totaline güvenmek lazım tns ile aralarında çok fark olacagını sanmıyorum ama sbt nin ab'sinde sorun var yada daha kırsalda oldugu için ab'yi ölçemiyor

totalde 8in altına olacak gibi şimdiden diyeyimde üzülme
)))))

intikam özeti geçecek mi az sonra

revan sen 1 bölüm vadi izle kafan karışıyo mu karışmıyo mu önemli olan bunu nasıl sunduğun müzikleri bile yeter vadinin adam 2 bölümdür 10 tane yeni müzik yapmış gökhan kırdar sazı aldı eline vallah yok böyle müzikler helal olsun

ben izliyorum şu an vadiyi 720p hd olarak güzel oluyo

Sonuçlar için son dakikalar artik..

ayrıca ne copy paste değil ya diyalogları olayları bile tıpa tıp aynıymış ne senaryosu
senaryoya gerek yok hazır önünde zaten ama vadi senaristlerinin her hafta çok harika şeyler yazması şart

takas aga reytingler ilk açıklandığında nerde açıklanıyo tns nin kendi internet sitesi varmı yada bi siteye mi gönderiyo

Dün Yaparim Bilirsin'e baktim.. Yakinda Kaynanalar Damatlar olacakmis.

- - - Ekleme - - -

takas aga reytingler ilk açıklandığında nerde açıklanıyo tns nin kendi internet sitesi varmı yada bi siteye mi gönderiyo

Acunn.com'da açiklaniyor.

ayrıca ne copy paste değil ya diyalogları olayları bile tıpa tıp aynıymış ne senaryosu
senaryoya gerek yok hazır önünde zaten ama vadi senaristlerinin her hafta çok harika şeyler yazması şart

Revenge`nin bu kadar tutkulu bir izleyicisi olduğunu bilmiyordum. Diyalogları aynı olsun, Türkiyeden kaç kişi Revenge izlemiş? Parmak sayısıyla.

Takas sana göre her bölüm dehşetül vahşet, her bölüm tarihi bölüm geliyor, oy ay vay. Kısacası hmm...ok

diyalogları bile aynı olan dizi copy paste olmuyo diyon senaryosunu senarist yazıyo diyon bi karar ver hangisi

vadi bu kadar müthiş daha da süper

yalnız anladığım kadar ıntıkam bır aşkı memnu ve fgsn kadar etkı yapmadı ne dersın revan sadece meraktan soruyorum yanlış anlama