24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hala anlamamişssin...Dikkat edersen listeye birinde Golden Globe var birinde amerikan futbolu sen bunlarin önemini bilmıyorsan zaten sen sadece sbt yorumla :F:F

Lordy'linin gösterdiği reyting 1.sezondan ise yine iyi reytingdir o zamanlara göre cünkü geçen sene tek sivrilen dizi Revenge'di.Ne Alcatraz'lar geldi geçti ne Terranova'lar geldi geçti 😉

hacı ben anlamam iyi dizi kendini her durumda izletir :)))))))))))

yaw hala turk mantigı ile abd karşılaştirıliyor o zaman revenge bitiyorsa şefkat tepe nin altındaki tüm diziler bitmeli dmk ki o mantık turkiyeye uymuyor
Evet bizim kafalar abd ile aynı o yuzden Tyler'ı Selen yaptık @beyazsoy'a göre :F:F

- - - Ekleme - - -

hacı ben anlamam iyi dizi kendini her durumda izletir :)))))))))))
İzlettirmiş işte...Tabloya gene bak kendi saat diliminde 1. olmuş :F:F

- - - Ekleme - - -

Valla bi şey vardı 3 reyting almıştı 3,5 milyon izleyici vardı. Ordan bu kanıya vardım :X

Cuma gününden reytingdir o :F:F Adamlar cuma günlerini "lanet gün" diye anıyorlarmiş :F:F O reytingde kesin Fringe'dir :X:X

UEK bu sene biter sanırım...Pizzacı dükkanlari filan acılmış.Pizzacı dükkanını onlar 4 mi 5. mi sezonda ne acmişlardi.en azından e2'de izlerken öyledi.

- - - Ekleme - - -

İzlettirmiş işte...Tabloya gene bak kendi saat diliminde 1. olmuş :F:F

:X:X

hacı bana diyorsun reytingleri okumuyorsan sbt yi oku diye nasıl birinci olmuş bir bak iki rakibide tekrar bırakta birinci olsun :))))) iyi kafa yapıyon ha :)))

9:00 ABC Revenge 1.7/4 5.71

FOX Family Guy - R 1.6/4 3.45

NBC The Biggest Loser - R (9-11PM) 1.0/2 2.68

ben eskiden reali çok fazla severdim şimdi o kadar da değil ama avrupada en sevdiğim takım real

barca eledi real - barca oynucak muthıs mac beklıyo bızı üste evinizi basın :D