Seksenlerin iyi reyting almasini bekliyordum. Oyle de olmus. Biraz baktim. Hosuma gitti ama cok vaktim olmadi izleyemedim. Fakat onumuzdeki hafta dusecegini dusunuyorum. Herkes meraktan biraz da olsa bakmistir bu hafta.
atv nin tek boş günü salı gözüküyor lakin pis yediliyle uçurum yapımcıları aynı. hiç bir yapımcı aynı güne iki yapımını kırdırtmaz.. benim tahminim uçurum pazara gelebilirATV, Uçurum'u Salı gününe koyabilir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemeyenlere iyi bir alternatif olabilir
o lafı dediğim zaman yazarsın o mesajı olur mu ??? önce bir bak ney yazmışım. uykunda gördüklerini pc nin başına geçer geçmez yazma olurmuHer hafta şu dizinin bu reytingi alacağına inanmıyorum diyorsun bende ona karşılık sana sormak lazım diyorum reyting sonuçları öğrenirken
o lafı dediğim zaman yazarsın o mesajı olur mu ??? önce bir bak ney yazmışım. uykunda gördüklerini pc nin başına geçer geçmez yazma olurmu))))))))))))))))
bu arada sbt de hafifde olsa düzelme var. eskiden twittirı salayan okanı listeye bile almıyordu sbt..geçen hafat nasıl yaptıysa düzeltti. pis yediliyede ayar vermiş.. darısı malum diğer dizilere))))))
Tövbeler Tövbesi'nin boslugunu ATV nasil degerlendirecek merak ediyorum.. Yerine Uçurum dizisi gelecektir bence.
ÖGBZ nin az reyting aldığına sevinmeyin,bu kadar sıkıcı bir bölümde bile 15 reytingi buldu.Bana kalırsa haftaya reytinglerinde artış olacaktır.
Ö.B.G.Z eski gücünü çok kaybetti ama ona rağmen hala reytingleri ii...Bu dizi bu reytingleri bnce hak etmiyo..Ama ben bu dizinin böyle patlamasını Kanal D'nin uyguladığı politikaya bağlıyorum..Dizi tam türk kadınlarının sevdiği gibi bi kaç beddua edilecek kötü karekter birde ezilen ii insanlar..Ben bi ara her Kanal D haberinde Ö.B.G.Z haberi görüyodum yok küçük Osman bunu yaptı yok şunu yaptı..Sonrada dizi patladı zaten bizim okulda hangi kitap ünlüyse bütün insanların elinde o kitap sorsak bi kaç sayfasını bile okumayıp hava die ellerinde gezdiriyolar..Bu dizinin ilk dönemlerinde arkadaşlarım dillerinden düşürmüyodu..Şimdi nasıl izledik bu diziyi diyolar..Bence izlemelerinin nedeni tam da dediğim gibi dizinin Kanal D tarafından popüler yapılması..Yoksa bence hiç bi öğrenci bu diziyi izlemez..Acıdan başka hiç bişi yok dizide..İnsanların birde bu diziyi gerçek sanıp saçma saçma beddua etmeleri tamamen trajikomik...Dediğim gibi bu dizinin bu reytingleri alması tamamen Kanal D'nin başarılı politikası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?