24 Ocak 2011 Salı günü,
atv ile başlayalım. Tövbeler Tövbesi final yapmış. Bir dönem birkaç bölümünü izleyebilme şansı bulmuştum. Yaz dizisi olarak yayınlanabilecek bir dizi aslında. Bu bölüm sezon finali de olsaymış, Haziran'da yeniden başladığında yine ilk 3'te kendine yer bulurdu.
"Kim Milyoner Olmak İster?" her zaman ki oranlarını almış.
Show TV'ye gelecek olursak, Gani Müjde'nin Pis Yedili'sine karşı; Birol Güven'den Seksenler. Pis Yedili'yi geçen haftaya kadar izliyordum. Bu haftadan itibaren Pis 7'liye dişli bir rakip geldi. Pis Yedili'de A/B'de olması gerekenden fazla düşüş, Totalde pek bir değişim gözlenmemiş.
Öyle 1 Geçer Zaman Ki, sosyal medyada izleyicisinde kopmuş görünüyor. Diziye gösterilen ilgi ve rağbette hissedilir düşüş görüyorum. Reytingleri de aynı düzeyde her iki grupta da düşmüş.
Yalan Dünya tekrarıyla iyi gitmiş.
Firar, Star ortalamasına göre fena değil. Akasya Durağı Totalde ilk 25, A/B'de ilk 20'de. Star ortalamasına göre şöyle böyle oranlarda.
Gelelim 80'lere. Başka bir kanalda yayınlansaydı, Totalde de iyi sonuçlar alırdı. En ufak ayrıntılara bile yer verilmiş. 1980 Türkiye'sini çok güzel anlatmışlar. Artık her hafta Salı akşamları 19.50 oldu mu saat, oturup izleyeceğim. Oyuncular çok yakışmış. Yeni bölümü de ardından yayınlanan tekrarı da izledim. TRT'yi ve ekibi bu doğru kararından dolayı kutluyorum. Reytingleri de çok iyi özellikle A/B'de.