24 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 6 24.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 7 28.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 6 24.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Final (ATV)

Oy: 2 8.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Firar (Star)

Oy: 2 8.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 10 40.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
öbgzk düşüşe başlamış,ilerde daha da düşecektir.
pis yedili show için iyi oranlar almaya devam ediyor.
firar ve akasya durağı normal ile kötü arası.
seksenler iyi gitmiş ama şaibeli.

ben öbgzk yi izledim,gerçekten çok sıkıcıydı bu sezon bitmez ve seneye karşısına güzel bi dizi koyarlarsa 7-8 reytingi zor görür diye düşünüyorum.

Her beklenmeyen sonuçta bu şike iddaası gerçekten saçma olmaya başladı. Seksenler, birol güvenden pek hazetmeyen twitter kullanıcıları arasında bile çok beğenildi. Dün televizyon izleyen birçok insan meraktan bile olsa biraz izlemiştir.
Benim şahsi görüşüm ise komedi olarak Şoray uzun hariç hiç beğenmedim. Fakat anlatımı, mekanlar, kıyafetler, tam bir nostalji kuşağı gibiydi. Ailece izlenilecek gayet iyi bir iş olmuş. Kaygısızlardan sonra Şoray Uzun'u tekrar izlemek ise süper bence..
ÖBZG ilk birkaç bölüm hariç hiç izlemedim, pek bir şey diyemem.
Pis Yedili ise çok güzel başlamıştı ama hergeçen bölüm daha da kötüye gidiyor. Espiriler giderek kalitesizleşiyor, olaylar sıkıcı ve klişe bir hal aldı. bu gidişle yakında çok daha fazla düşer bence..

Bence seksenlerin aldigi sonuc normal.. pis yedilinin asla ab gurubunda izlenebilecegini sanmiyordum.kaliteli bir komedi karsisina cikinca dagiliverdi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]53[/TD]
[TD]EMRET KOMUTANIM[/TD]
[TD]KANALTÜRK[/TD]
[TD]16:35:10[/TD]
[TD]17:50:41[/TD]
[TD]01:08:43[/TD]
[TD]1,76[/TD]
[TD]5,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KanalTürk Sbt grubuna girdi :)

Pis Yedili büyük ölçüde reyting kaybetti

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu reytingler çok bile lakin hala kitlesi var

Arka Sokaklar tekrarı,Akasya Durağı tekrarı müthiş gitmiş

Seksenler AB grubunda ilk 5'te.. Cok basarili bence.. Umarim basarisin surdurur.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]53[/TD]
[TD]EMRET KOMUTANIM[/TD]
[TD]KANALTÜRK[/TD]
[TD]16:35:10[/TD]
[TD]17:50:41[/TD]
[TD]01:08:43[/TD]
[TD]1,76[/TD]
[TD]5,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KanalTürk Sbt grubuna girdi :)

Pis Yedili büyük ölçüde reyting kaybetti

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu reytingler çok bile lakin hala kitlesi var

Arka Sokaklar tekrarı,Akasya Durağı tekrarı müthiş gitmiş

Kanaltürk zaten SBT grubunda vardı ve programları ilk 100'e giriyordu :):)

Seksenler dizisi hakkında konuşmak gerekirse;
Seksenler dizisinin çok iyi bir yapım olduğunu söylemek lazım. Adeta o eski günlere döndürdü bizi bu güzel dizi. O yıllara geri döndürürken bizi o darbe yıllarıda unutulmadı.
Şoray Uzun'u uzun zaman sonra ekranlarda görmekte güzeldi yani. Şoray Uzun, uzun bir aradan sonra Seksenler ile ekranlara geri döndü. Yani dizide başarılı olduğunu söylemek lazım.
Rasim Öztekin ve İlker Ayrık her zamanki gibi başarılıydı.
Dizi bu bölümde 1979, 1980 ve 2012 yılları arasında geçti. Aslında bir geçmişte, bir gelecekte modeli biraz değişik olmuş ama yinede güzel bir dizi.
Bu diziyi çok başarılı buldum açıkcası ve ben bu dizinin takipçisiyim doğrusu...

öbgzk her iki grupta da azalmış (kesin gelecek bölümde heyacanı arttıracak bi şeyler yapacaklardır bu dizini taktiği bu reyting düşünce heyacanlı(!)bir bölüm koyuyorlar
pis yedili totalde gayet iyi fakat ab de düşüş var
80ler her iki grupta da iyi başlamış
ana haberlerde mali birand ve ali kırcalider durumda
gece kuşağında kim milyoner olmak ister yalan dünya tekrarı ve akasya durağı iyi oranlar almış(yalan dünyanın tekrarı salı günlerinde kalır diye düşünüyorum)
gündüz kuşağında arka sokakların tekrarı unutma beni deniz yıldızı ve esra erolun son bir saatlik kısmı iyi gitmişler

24 Ocak 2011 Salı günü,

atv ile başlayalım. Tövbeler Tövbesi final yapmış. Bir dönem birkaç bölümünü izleyebilme şansı bulmuştum. Yaz dizisi olarak yayınlanabilecek bir dizi aslında. Bu bölüm sezon finali de olsaymış, Haziran'da yeniden başladığında yine ilk 3'te kendine yer bulurdu.
"Kim Milyoner Olmak İster?" her zaman ki oranlarını almış.

Show TV'ye gelecek olursak, Gani Müjde'nin Pis Yedili'sine karşı; Birol Güven'den Seksenler. Pis Yedili'yi geçen haftaya kadar izliyordum. Bu haftadan itibaren Pis 7'liye dişli bir rakip geldi. Pis Yedili'de A/B'de olması gerekenden fazla düşüş, Totalde pek bir değişim gözlenmemiş.

Öyle 1 Geçer Zaman Ki, sosyal medyada izleyicisinde kopmuş görünüyor. Diziye gösterilen ilgi ve rağbette hissedilir düşüş görüyorum. Reytingleri de aynı düzeyde her iki grupta da düşmüş.
Yalan Dünya tekrarıyla iyi gitmiş.

Firar, Star ortalamasına göre fena değil. Akasya Durağı Totalde ilk 25, A/B'de ilk 20'de. Star ortalamasına göre şöyle böyle oranlarda.

Gelelim 80'lere. Başka bir kanalda yayınlansaydı, Totalde de iyi sonuçlar alırdı. En ufak ayrıntılara bile yer verilmiş. 1980 Türkiye'sini çok güzel anlatmışlar. Artık her hafta Salı akşamları 19.50 oldu mu saat, oturup izleyeceğim. Oyuncular çok yakışmış. Yeni bölümü de ardından yayınlanan tekrarı da izledim. TRT'yi ve ekibi bu doğru kararından dolayı kutluyorum. Reytingleri de çok iyi özellikle A/B'de.