24 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 6 24.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 7 28.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 6 24.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Final (ATV)

Oy: 2 8.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Firar (Star)

Oy: 2 8.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 10 40.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Tövbeler Tövbesi, Kim Milyoner Olmak İster? ve Yalan Dünya'nın tekrarını izledim.

Tövbeler Tövbesi'nin finalini ve biraz Seksenler'e baktim.

Uzun bir sürenin ardından firar ve akasya durağına baktım iyi bölümdü her ikiside 5 reytinge ya yaklaşır yada 5 reytingi geçer diye düşünüyorum.

Pis Yediliyi izledim çok başarılı bir dizi.

seksenler ab de 4. tü kişilerde 24. olarak trt adına çok iyi reyting almış....

olley be öyle bir geçer zamanki tarihinin en kotu reytinglerini alio totalde 14 düsmüs olley be ucurumda saliya gelsinde iyce düssün

Seksenler müthiş oranlar almış AB'de pis yedili'yi bile geçmiş

ÖBGZK nin kötü gidisi reytinglerede yansimis Dizi iki grubtada düsüse gecmis total de 14 reyting ve 34 Share Kadar düsmüs.

Pis yedili total de basarili olsada seksenlerin gelisiyle AB de baya düsmüs.

Seksenler totalde TRT1 icin iyi, AB de ise süper ötesi.

Firar ve Akasya duragi ne iyi ne kötü iki dizide total de 5 reytinge yaklasmis bakalim Star TV ne yapacak.

Tövbeler tövbesinin finalide cok kötü gitmis.

Akasya Durağı PT2'de olmasına rağmen iki gruptada ilk 20'ye girmiş

seksenler dizisinde şike olabilir a/b 4.Olmasi Çok zor Pis Yedili izleyen daha çoktur eminim

seksenler dizisinde şike olabilir a/b 4.Olmasi Çok zor Pis Yedili izleyen daha çoktur eminim

kardes ben KVP nin tekrari baslamadan biraz izledim seksenleri. Izledigim bölümde cok güldüm gercekten hele soray Uzun Caya gittiginde dans etmeye basliyor orda koptum.
Yani bence ilk 5 te olmasi gayet normal

Bende izledim seksenleri şoray uzun süperdi yaa

Şike filan yoktur bence TRT dizilerine şike yapsa hepsi ilk 10'da olurdu

Sbt reytinglerinden iffet gibi pis 7'li de nasibini almış sırada hangi dizi var acaba ?

bence reytingler doğru pis yediliyi izledim güzeldi ama son 2-3 bölümdür çok reklam koyuyolar bu düşüşü normal bence ki totalde hala çok iyi seksenlere sadece 2-3 dakika baktım ve diziyi sevdim ilk gözüme çarpansa şoray dı
bundan sonra reklam aralarında seksenleri izlerim
öbgzk daha da düşecektir bence diğer bölüm 12-13 e kadar geriler bu arada bu hafta vadi 15 i geçerse en çok izlenen dizi olacak reytinglere göre
normalde zaten öyle

aynen ö.b.g.z.k batiyor gerçekten vasata düsecektir yakında ins muhtesem yüzyıl a/b 18 bulur vadide totalde 15i ö.b.g.z.k Saltanati yavas yavas yok olur

aynen ö.b.g.z.k batiyor gerçekten vasata düsecektir yakında ins muhtesem yüzyıl a/b 18 bulur vadide totalde 15i ö.b.g.z.k Saltanati yavas yavas yok olur

aga sana dediğim gibi totalde vadi ab de muhteşem yüzyıl zirvede olabilir bu hafta muhteşem yüzyılı bilmemde vadi bence totali alır bu hafta çünkü geçen hafta 14.30 mu ne almıştı.geçen bölümü izleyen herkes bu bölümüde kesin izler bide ekstra izleyenler olursa 15 i geçebilir

seksenler süper basladi gerçekten a/b dizileri olsa ö.b.g.z tutunamaz gerçekten pis yedili disinda rakipler gelmeye basladi isi zor =)

Sizde her şey de şike var demeye alıştınız

Öyle Bir Geçer Zaman Ki düşüş yaşamış, dizi böyle giderse daha da düşer bence.

Pis Yedili bu hafta düşüş yaşamış. Dizi A/B'de 8. sıraya kadar gerilemiş.

Seksenler A/B'de müthiş bir başlangıç yapmayı başarmış. Totalde de TRT'ye göre iyi oranlar almayı başarmış. Birol Güven TRT adına iyi bir iş çıkarmayı başardı.

Firar ortalama oranlarla yayın hayatına devam ediyor. Dizi Totalde 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Tövbeler Tövbesi Final bölümüyle çok kötü oranlar almış. İlk 40'a dahi girememiş.

Akasya Durağı PT-2'de olmasına rağmen iyi oranlar almayı başarmış. Dizi her iki grupta da ilk 20'ye girmeyi başarmış.

Kim Milyoner Olmak İster ? A/B'de 3. olmayı başarmış.

Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B'de 20 shareyi geçmeyi başarmış.

yav he he