kimse twitter'a bakmaz,kimse sözlükler bıkmaz herkes reytinge bakar arkadaşlar
alakası yok yaprak dokumu reytıng ıyıydı tadında kaldı
kimse twitter'a bakmaz,kimse sözlükler bıkmaz herkes reytinge bakar arkadaşlar
tadında mı kaldı işte bunu yapmaalakası yok yaprak dokumu reytıng ıyıydı tadında kaldı
alakası yok yaprak dokumu reytıng ıyıydı tadında kaldı
tadında mı kaldı işte bunu yapma
o ali rıza mıdır nedir kaç kere kalp krizi geçirdi
ne tadı aga hayatımda gördüğüm en saçma 2-3 dizisinden biri.
bende ızlemedım ama reytıng superken fınal yaptı
reytingler iyi ne finali arkadaşlar
bazı fanatik seyircileri var bırakmıyorlarreytingler iyi çünkü başka salı günü bu filmin yerini doldurabilecek dram türünde bir film yok bende izlemek zorunda kaldım ama esneye esneye)
filmin yüzde 70 i boş boş bakışmalarla aynı sözlerin tekrarıyla geçiyor. filme biraz hareket getiren soner in yardımcısı süleyMAN(SÜPERMENİN KARDEŞİ SÜLEYMEN), birde filmde kenan diye bir karakter buldularki adam her işten anlıyor her taşın altında çıkıyor bu sene kaptan ali aniden kötü karakterden iyiye doğru meyledince onun yerine kenan karakterine o kadar yüklendilerki kenan kötülüğün kralı oldu ama film inandırıcılığını yitirdi.
filmde ali kaptanın abisi kemal onun karısı neriman ve kızları, inandırıcılığını yitirmiş karikatür tipler olarak karşımıza çıkıyor . oysa kötünün de sağlam bir karakteri olur o kadar karikatürize edilmiş karakter olmaz.
reytingler iyi çünkü başka salı günü bu filmin yerini doldurabilecek dram türünde bir film yok bende izlemek zorunda kaldım ama esneye esneye)
filmin yüzde 70 i boş boş bakışmalarla aynı sözlerin tekrarıyla geçiyor. filme biraz hareket getiren soner in yardımcısı süleyMAN(SÜPERMENİN KARDEŞİ SÜLEYMEN), birde filmde kenan diye bir karakter buldularki adam her işten anlıyor her taşın altında çıkıyor bu sene kaptan ali aniden kötü karakterden iyiye doğru meyledince onun yerine kenan karakterine o kadar yüklendilerki kenan kötülüğün kralı oldu ama film inandırıcılığını yitirdi.
filmde ali kaptanın abisi kemal onun karısı neriman ve kızları, inandırıcılığını yitirmiş karikatür tipler olarak karşımıza çıkıyor . oysa kötünün de sağlam bir karakteri olur o kadar karikatürize edilmiş karakter olmaz.
pis yediliyi izleyebilirsin
lise öğrencisi olsaydım alternatif olarak pis yediliyi izleyebilirdim, ancak orta yaşlı biri olarak pis yedili bana hitap etmiyor)
bazı fanatik seyircileri var bırakmıyorlarben hayatımda birkere öbgzk izlemedim
ATV, Uçurum'u Salı gününe koyabilir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemeyenlere iyi bir alternatif olabilir
umarım dediğiniz gibi olur.. salı gününe kaliteli bir film gelse zorunlu ızdırap sona erer. kanallar yeni filmleri koymak için gün seçerken salı gününü hep pas geçiyorlar. sanki salıya konacak hiç bir dizi ÖBGZK karşısında başarılı olamayacak gibi bir düşünce içindeler, oysaki biraz riski göze alsalar yeni diziler için en uygun gün salı.. çünkü alternatif çok az..
hayat devam ediyor salı günü olsaydı bence totalde kafa kafaya giderdi.pis yedili çokta iddaalı bi dizi değil ve 2.oluyor 8-9 reyting alıyo iddalı bi dizi zirve yarışı yapardı benceSalı günü için kanallar ve yapımcılar korkuyorlar çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki geçen seneden beri karşısına kim çıkarsa ezdi adeta. Sadece Pis Yedili direnebiliyor. Ama bu sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki eski gücünü kaybetmeye başladı. İddialı bir dizi ilk 10'a girebilir ama zirve yarışı yapması imkansıza yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?