24 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 6 24.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 7 28.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 6 24.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Final (ATV)

Oy: 2 8.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Firar (Star)

Oy: 2 8.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 10 40.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?
En çok izlenen dizi olma unvanını koruyan Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta ne kadar reyting aldı ?
TRT'nin çok konuşulan yeni dizisi Seksenler mi yoksa Pis Yedili mi daha çok izlendi ?
Tövbeler Tövbesi final bölümüyle ne kadar reyting aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine açık ara zirvede fakat özellikle totalde dizide ciddi bir düşüş görülüyor bu hafta.

Pis Yedili, bu hafta özellikle A/B'de şok bir düşüş yaşadı. Dizi hem 5 share hem 5 sıra birden kaybetti ve A/B'de 8.olabildi. Yine de dizinin oranlarının gayet iyi olduğunu belirtmekte fayda var.

Gecenin asıl sürprizini TRT 1 ekranlarında başlayan Seksenler dizisi yaptı. Seksenler, ilk bölümüyle A/B grubunda 4.sırayı alarak müthiş bir başarıya imza attı. Dizi, totalde de TRT ortalamasının çok üstünde giderek 24.oldu.

PT2'de yayın hayatına devam eden Akasya Durağı, yine iyi sayılabilecek oranlar alarak ilk 20'de yer aldı.

Firar, sıralamada iki grupta da çok gerilerde kalmış olsa da totalde 10 share üstünde kalarak Star için iyi sayılabilecek bir sonuç elde etti.

Tövbeler Tövbesi ise finaliyle de ilgi çekemedi ve çok düşük oranlarla yayın hayatı son buldu...

Son düzenleme:
beyaz TV de kurtlar vadisi pusu nun 7. Bölümünü izledim, ankete koyulursa sevinirim.

şunu söyleyebilirim öbgzk bu sezon bitmezse seneye dibi görecektir.yorumlara falan bakıyorumda herkes aynı şeyi söylüyor sıktı artık hiç zevk vermiyo falan diyolar bu sezon güçlü bi rakip gelse zirveyi alırdı bence hayat devam ediyor salı olsa totalde 1.liği alırdı bence ama seneye devam ederse 6-7 reytinglere düşecektir.

şunu söyleyebilirim öbgzk bu sezon bitmezse seneye dibi görecektir.yorumlara falan bakıyorumda herkes aynı şeyi söylüyor sıktı artık hiç zevk vermiyo falan diyolar bu sezon güçlü bi rakip gelse zirveyi alırdı bence hayat devam ediyor salı olsa totalde 1.liği alırdı bence ama seneye devam ederse 6-7 reytinglere düşecektir.

takas kardesime katiliyorum. Öbgzk izleyicileri baya kizmaya baslamis hele bu aksam yayinlanan bölümü hic begenmemisler

Seksenler ve Öyler Bir Geçer Zaman Ki'yi izledim :)

Seksenler espri olarak vasat, anlatım olarak iyi olmuş :) Öyle Bir Geçer Zaman Ki biraz sıkmaya başladı diyebilirim :)

takas kardesime katiliyorum. Öbgzk izleyicileri baya kizmaya baslamis hele bu aksam yayinlanan bölümü hic begenmemisler

babanem hastasıydı bi baktım hiç güzel değil eskiden daha güzeldi diyo izlemiyo baya şaşırdım o bile izlemiyosa artık durum baya vahim :D

bu reytinglerle final yapmaz ama düşeceği kesin :D

kimse twitter'a bakmaz,kimse sözlükler bıkmaz herkes reytinge bakar arkadaşlar:)

kimse twitter'a bakmaz,kimse sözlükler bıkmaz herkes reytinge bakar arkadaşlar:)
orası öyle ama dizi harbiden baya sıkmış belliki izleyen herkes öyle diyo bence yavaş yavaş düşecek sezon sonuna kadar 12-13 e gelecek seneye 8-9 a düşer güçlü bi rakip gelir ve dizi biter :D