24 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

görecez 8 mi 18 mi :D

Geçen hafta maç vardı diye 9'u geçememiştir dedim ama maç yok my yine aynı reytinglerde..
merhamete helal olsun cidden , zorlu saatlerde mükkemmel gidiyor! Kanal D 22.45'e kadar uzatsa ab'de zirve şansı belki olabilir..
kuzey boş saatte bi yükseliyor bi düşüyor. Milyonerin tekrarı vardı herhal..
pis yedili bi türlü toparlanamıyor..
Sakarya fıratta hafif düşüş var..

Geçen hafta maç vardı diye 9'u geçememiştir dedim ama maç yok my yine aynı reytinglerde..
merhamete helal olsun cidden , zorlu saatlerde mükkemmel gidiyor! Kanal D 22.45'e kadar uzatsa ab'de zirve şansı belki olabilir..
kuzey boş saatte bi yükseliyor bi düşüyor. Milyonerin tekrarı vardı herhal..
pis yedili bi türlü toparlanamıyor..
Sakarya fıratta hafif düşüş var..

22.45 e alsa kanal d merhameti kg için de iyi olur 23.15te n sonra cışuyor zaten :D

22.45 e alsa kanal d merhameti kg için de iyi olur 23.15te n sonra cışuyor zaten :D

Aynen, kg o rakiplerin arasında totelde zor 5 ab'de 6'yı zor alıyodu.. 15 dk daha özet koysalar, ve 15 dk daha bölüm uzasa çok iyi olur.. Yada kuzeyi paZartesiye koysunlar.. :)

- - - Ekleme - - -

o öbgz nin reytingi onu biliyorum :F

Tabi bilirsin unutulurmu efsane reyting :kiki: imzamda bile var :kiki: bilmeyen kalmadı :kiki:

Aynen, kg o rakiplerin arasında totelde zor 5 ab'de 6'yı zor alıyodu.. 15 dk daha özet koysalar, ve 15 dk daha bölüm uzasa çok iyi olur.. Yada kuzeyi paZartesiye koysunlar.. :)

- - - Ekleme - - -

Tabi bilirsin unutulurmu efsane reyting :kiki: imzamda bile var :kiki: bilmeyen kalmadı :kiki:
pazartesi yd kadar alması imkansız ab de :D
tescilli rekor o herkes biliyor :F

Merhameti izlemiyorum ama gönlüm ondan yana :) o esmer güzeli narin yeterde artar o diziye. Özgü namal cidden güzel bi kadın ve seneler geçsese hep aynı, hiç değişme yok. Hep aynı güzellikte:)

Muhesem Yuzyil niye artik 15 reyting alamiyor anlamiyorum acikcasi :)

Merhameti izlemiyorum ama gönlüm ondan yana :) o esmer güzeli narin yeterde artar o diziye. Özgü namal cidden güzel bi kadın ve seneler geçsese hep aynı, hiç değişme yok. Hep aynı güzellikte:)

tipten kaynaklı değişmemesi :D

- - - Ekleme - - -

Muhesem Yuzyil niye artik 15 reyting alamiyor anlamiyorum acikcasi :)

yılmaz şahin gidene kadar 12+ büyük başarıdır :D

Oo Deniz Yıldızı ab'de şaşırttı 3 almış. İki grupta da Beni Affeti geçmiş. :)