Polat Şaşmaz
Favori Üye
şimdieen haylallere başladım panpa
Hayaldi gerçek olmaya başladı.Şimdi 9 aldıysa seneye 6 alır.Gerçekler bunlar
şimdieen haylallere başladım panpa
Hayaldi gerçek olmaya başladı.Şimdi 9 aldıysa seneye 6 alır.Gerçekler bunlar
MY yine 10 reytingi geçememiş en kötü dönemlerini yaşıyor ama açıkçası dünkü bölüm pek de iyi değildi.
MY yine 10 reytingi geçememiş en kötü dönemlerini yaşıyor ama açıkçası dünkü bölüm pek de iyi değildi.
Zamanında çok paralar kazandırdı şu anki reytingleri pek koymaz bence hem dizi sürekli 9'larda kalacak değil yeni sezona yine 12 falan alır bence.Aynen en kötü sezonu...
O kadar prodüksiyon boşa gidiyor, muhteşemin çeyreği kadar bütçesi olan merhamet bile 9 almış neredeyse a/b'de...
MY artik eski oranlarini cok arayacak gibi. ABde 13den de dustu..
Geçer bence 13'ü.
Sezon finaliyle yine 13 reytingi görür muhtemelen
Mustafa ölürse 19'u görür bence tıpkı Pargalı öldüğü zaman ki gibi artar.
Sezon finaliyle yine 13 reytingi görür muhtemelen
sezon finalinde mustafa ölecek , yani bu sezon nedense sezona başlamadan 3. fragman çıkmıştı birincisi pargalı hürrem ve kanuni yemek yerken o sahne oldu , ikinci mihrimah ve hürrem konuşurken o da gelecek hafta olacak üçüncüsü ise mustafanın ölümüydü oda sezon finali olur ozaman büyük yükseliş bekliyorum pargalı öldüğünde total 13 ab 16 geçmişti
Sezonun bitmesine çok az kaldı ölmez bence.
ama o 3 fragman bu sezonundu ve 1. oldu (pargalı hürrem ve kanuni yemek yerken) 2. gelecek hafta olacak (mihrimah ve hürrem konuşurken) 3. ise mustafanın ölümü bence sezon sonu olur
Muhesem Yuzyil niye artik 15 reyting alamiyor anlamiyorum acikcasi