24 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

MY yine 10 reytingi geçememiş en kötü dönemlerini yaşıyor ama açıkçası dünkü bölüm pek de iyi değildi.

MY yine 10 reytingi geçememiş en kötü dönemlerini yaşıyor ama açıkçası dünkü bölüm pek de iyi değildi.

Aynen en kötü sezonu...

O kadar prodüksiyon boşa gidiyor, muhteşemin çeyreği kadar bütçesi olan merhamet bile 9 almış neredeyse a/b'de...

yılmaz aşhin dönemine bakarsak en iyi bölümlerini yazıyor olabilir :D önceden arada tek tük iyi bölümler vardı 60.61. bölüm 85.-86 bölüm bu sefer son 4 bölümdür iyi bence olması gereken kadar değil ama yılmaz şahin in ortalamasına göre iyi :D

ben muhteşem yüzyılın akşamki bölümünü çok beğendim ama yine çok büyük yükseliş yapamamış 9.97 düşük en az 12 almalıydı ab 10.31 çok düşük ordada 15 almalıydı , merhamet 6.05 alarak iyi gitmiş ab 8.4 reytinge çok iyi gitmiş , pis yedili 4.54 almış totalde ab 2.4 alabilmiş sadece bu dizi de kötü gitmeye başladı

Aynen en kötü sezonu...

O kadar prodüksiyon boşa gidiyor, muhteşemin çeyreği kadar bütçesi olan merhamet bile 9 almış neredeyse a/b'de...
Zamanında çok paralar kazandırdı şu anki reytingleri pek koymaz bence hem dizi sürekli 9'larda kalacak değil yeni sezona yine 12 falan alır bence.

Muhteşem Yüzyıl artık eski formunda değil seyirci de sıkılmışa benziyor.

Dün Merhemet'e denk geldim oyunculuklar çok başarılı özellikle olayları geriye dönüp anlatması itibariyle kaliteli bir dizi AB'si de oldukça iyi tebrikler. :)

Kuzey Güney sona yaklaşırken geç saatte başlayıp bitmesine rağmen Total 2. AB 3. olmuş tebrikler. :D

sezon finalinde mustafa ölecek , yani bu sezon nedense sezona başlamadan 3. fragman çıkmıştı birincisi pargalı hürrem ve kanuni yemek yerken o sahne oldu , ikinci mihrimah ve hürrem konuşurken o da gelecek hafta olacak üçüncüsü ise mustafanın ölümüydü oda sezon finali olur ozaman büyük yükseliş bekliyorum pargalı öldüğünde total 13 ab 16 geçmişti

sezon finalinde mustafa ölecek , yani bu sezon nedense sezona başlamadan 3. fragman çıkmıştı birincisi pargalı hürrem ve kanuni yemek yerken o sahne oldu , ikinci mihrimah ve hürrem konuşurken o da gelecek hafta olacak üçüncüsü ise mustafanın ölümüydü oda sezon finali olur ozaman büyük yükseliş bekliyorum pargalı öldüğünde total 13 ab 16 geçmişti

Sezonun bitmesine çok az kaldı ölmez bence.