24 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 25.0%
  • Red - Y.S. (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Uçurum (ATV)

• Barcelona - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 7 58.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Takas en azından erken de olsa obgzk yayımlama cesaretini gösterdi

kvp gibi mac oldugunda arazi olupta yayimlamamazlik yapmıyor!
:))))

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.85 , 2) FOX: 3.86 , 3) SHOW: 3.25 , 4) TRT1: 2.41 , 5) STV: 2.32

Korkmakla alakası yok. dızıyı uzun cekmıslerdır. yıne dızı 23de bıtecektır merak etmeyın.. her dızı mac oldugunda kurtlar gıbı dızlerı tıtremıyor :)))))))))))

bu yaz kanald yarısma vardı tıyaro yarısması nurgul yesıcayın jurısı oldugu orda bır kız vardı tam sana gore bıde orarya bak :)))))))))))

burcubiricik12.jpg

bumu dediğin :))))

mac 15 dakkada liste girdi

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.69 , 2) SHOW: 5.88 , 3) TRT1: 4.14 , 4) STV: 2.2 , 5) STAR: 2.06

maçta barça tek kale oynuyo 1-0 öndeler artı terry kırmızı kart gördü barça farka gider

barçanın tek kale oynayacağı kesindi zaten kırmızı olsada olmasada chelsea barçaya direnemez hele hele şampiyonlar liginde asla

,

baktım resme senin dediğinde fena değil ama burundan kaybediyor:))

bu arada öbgz çok iyi gidiyor reytingleri yine silip süpürür :))
kız resimlerde pek iyi değil. senin gösterdiğin kız resimde iyi videoda okadar iyi değil. neyse minietekli bir dizi çekselerdi ona bayılırdın ya neyse :))))))))))))))))))

bu arada öbzg nin reytingleri okadar parlak değil. düşüş var gibi. bu arada öbzg maç reklamdayken yayındaydı maç başlar başlamaz hemen reklama girdi maç izleyenleri kendine çekmek için muthiş taktik. öbzg de böyle reyting oyunları yapıyor ya ne diyelim :)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
cüneyt çakıra ragmen chelsea tur atlayacak gibi :)))))))))))))))))))))))))))))

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 12.97 , 2) STAR: 5.34 , 3) SHOW: 5.23 , 4) TRT1: 3.91 , 5) ATV: 1.56

Oyle bir gecer zaman ki bu hafta süper otesiydi.. Bence son 15 bölümün icinde en güzeliydi harikaydi..:))
gercekten baya iyiydi..
Süleyman'ın sönerle kavgası iyiydi ,adam çok mantıklı cvp lar veriyo, bide Süleyman'ın Aylin ve Mete ile veda sahnesini çok beğendim. Kliselesmis sahnelerin otesindeydi baya..
Tabi ki bı de benim en büyük favorilerinden olan NERİMAN :))
o aylinin hamile haberini sokağa yayma serüveni efsane güzeldi , bayıldım:)) gercekten Neriman karekterli oyuncu baya yetenekli bı insann..

Sonerinde bı cocuğunun olduğunu ogrenmeside rahatlatti biz obgzk izleyicilerini.
Kisacasi fevkalade bı bölündü.

Reytingin gerçekle alakası yok hakettiği reyting su anda 20 lerde bisey ama her olayda olduğu gibi burda da adalet sifir!
Ama bence yarın 14 civarları yada belki bı ihtimal 15 olabilir..