müge anli yine atv yi zirveye tasimis
Evim sahane ve bana hersey yakisir Kendi saatlerinde Kanal d yi zirveye tasimislar.
Bakalim esra Erol ne yapacak?
esra erol her zaman ki gibi yarisi gerilerden takip edicek ab de ise iyi oranlar alicak
müge anli yine atv yi zirveye tasimis
Evim sahane ve bana hersey yakisir Kendi saatlerinde Kanal d yi zirveye tasimislar.
Bakalim esra Erol ne yapacak?
turkıyenın tamamı cocuk degılya ))))) dun anelerı kumandayı vermıs sımdıde dun ızleyemedıklerı bolumun tekrarını ızlemek ıcın cocuklara seker vermıs olabılır ))))))Destere' Alıntı:beyazsoy hanı çocuklardaydı kumanda
fox bastırmış aniden ))
turkıyenın tamamı cocuk degılya ))))) dun anelerı kumandayı vermıs sımdıde dun ızleyemedıklerı bolumun tekrarını ızlemek ıcın cocuklara seker vermıs olabılır ))))))
yalnız sabahtan berı trtcocuk ılk ucte bırakmadı yarısı ...
yalnız sabahtan berı trtcocuk ılk ucte bırakmadı yarısı ...
sen tarıhte kalmısın destere 1.Artık komsuluk oldu artık anneler komsuya dedıkoduya gıtmıyor oturuyor tv de gunluk dızı ızlıyo ))))))Destere' Alıntı:evde annenin dediği olur anne eğer yan
komşuya dedikoduya gitmediyse
çocuklar kolay kolay alamaz kumandayı
)
sen tarıhte kalmısın destere 1.Artık komsuluk oldu artık anneler komsuya dedıkoduya gıtmıyor oturuyor tv de gunluk dızı ızlıyo ))))))
2.artık anneler aman cocugumun psıkolojı bozulmasın aman cocugum gerı kalmasın dıye cıcukların her dedıgını yapıyor. eskıden evın kralı baba veya dedeyken gunumuz cekırdek aılesınde kral cocuk.. onun ıcın cocugun her dedıgı yapılır. bazı aılelerde de yeterkı cocuk sussun dıye kumandayı verıyorlar anne ıstedıgını rahat rahat yapıyor ))))) trtcocuk annelerın kurtarıcısı artık ))))
tns gelince ilk 100e gıremez trt çocuk
Darksal pepeyı cıddıye alInmadıgı yok yalnız sbt de oranlar yuksek sadece. benım sbt ye elestırım kırsal ve cocuklu aıle sayısını turkıye standartına ceksın yoksa kımse cıddıye almıyor almayacakta. zamanında duzgun denek calısması yapsaydı sbt suan karLdı
dogru bayagı fark var .... gecen haftalarda 5lı reytınglerı goruyordu sımdı 3lu )))))))))))Kryes' Alıntı:beyasoy bilip bilmeden konusma dun
yine beni affet fark atti arka sokaklara
yalan yok bak fark yedi