24 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 25.0%
  • Red - Y.S. (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Uçurum (ATV)

• Barcelona - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 7 58.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
müge anli yine atv yi zirveye tasimis

Evim sahane ve bana hersey yakisir Kendi saatlerinde Kanal d yi zirveye tasimislar.

Bakalim esra Erol ne yapacak?

esra erol her zaman ki gibi yarisi gerilerden takip edicek ab de ise iyi oranlar alicak

Destere' Alıntı:
beyazsoy hanı çocuklardaydı kumanda
fox bastırmış aniden ))
turkıyenın tamamı cocuk degılya :)))))) dun anelerı kumandayı vermıs sımdıde dun ızleyemedıklerı bolumun tekrarını ızlemek ıcın cocuklara seker vermıs olabılır :)))))))

yalnız sabahtan berı trtcocuk ılk ucte bırakmadı yarısı ...

turkıyenın tamamı cocuk degılya :)))))) dun anelerı kumandayı vermıs sımdıde dun ızleyemedıklerı bolumun tekrarını ızlemek ıcın cocuklara seker vermıs olabılır :)))))))

evde annenin dediği olur anne eğer yan komşuya dedikoduya gitmediyse çocuklar kolay kolay alamaz kumandayı:))

sbt çoğu kişi tarafından takip ediliyor... trtçocuk ile ilgili İrfan Değirmenci'nin tweetleri:

irfan değirmenci ‏ <s>@</s>degirmencirfan
Pepe'yle dalga geçen pepe olsun:) https://twitter.com/sbtanaliz/status/194306619495034880
sbtanaliz @sbtanaliz
08:00 - 09:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 1.26 , 2) TRTCCK: 0.66 , 3) FOX: 0.6
23 Nisan 12

irfan değirmenci ‏ <s>@</s>degirmencirfan
Pepe ve yumurcakları ciddiye almayan fena yanılır:) https://twitter.com/sbtanaliz/status/194669009197731840
sbtanaliz @sbtanaliz
08:00 - 09:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 0.94 , 2) FOX: 0.87 , 3) YMRCAK: 0.78
24 Nisan 12

Destere' Alıntı:
evde annenin dediği olur anne eğer yan
komşuya dedikoduya gitmediyse
çocuklar kolay kolay alamaz kumandayı
)
sen tarıhte kalmısın destere 1.Artık komsuluk oldu artık anneler komsuya dedıkoduya gıtmıyor oturuyor tv de gunluk dızı ızlıyo :)))))))

2.artık anneler aman cocugumun psıkolojı bozulmasın aman cocugum gerı kalmasın dıye cıcukların her dedıgını yapıyor. eskıden evın kralı baba veya dedeyken gunumuz cekırdek aılesınde kral cocuk.. onun ıcın cocugun her dedıgı yapılır. bazı aılelerde de yeterkı cocuk sussun dıye kumandayı verıyorlar anne ıstedıgını rahat rahat yapıyor :)))))) trtcocuk annelerın kurtarıcısı artık :)))))

Darksal pepeyı cıddıye alInmadıgı yok yalnız sbt de oranlar yuksek sadece. benım sbt ye elestırım kırsal ve cocuklu aıle sayısını turkıye standartına ceksın yoksa kımse cıddıye almıyor almayacakta. zamanında duzgun denek calısması yapsaydı sbt suan karLdı

Son düzenleme:
sen tarıhte kalmısın destere 1.Artık komsuluk oldu artık anneler komsuya dedıkoduya gıtmıyor oturuyor tv de gunluk dızı ızlıyo :)))))))

2.artık anneler aman cocugumun psıkolojı bozulmasın aman cocugum gerı kalmasın dıye cıcukların her dedıgını yapıyor. eskıden evın kralı baba veya dedeyken gunumuz cekırdek aılesınde kral cocuk.. onun ıcın cocugun her dedıgı yapılır. bazı aılelerde de yeterkı cocuk sussun dıye kumandayı verıyorlar anne ıstedıgını rahat rahat yapıyor :)))))) trtcocuk annelerın kurtarıcısı artık :)))))

ben tarihte kalmamışımda beyazsoy sen halkına yabancılaşmışsın sanırım sen herkesi etilerde ataköyde oturanlarla birmi tutuyorsun benim bulunduğum mahallede yaz gelince kadınlar dışarı çıkar kapı önleri ana baba günüdür hatta eve girmek için kadınların üstünde sek sek oynamak zorunda kalıyorum her sokakta köşe başlarında üç beş kadın oturmuş dedikodu yapıyor:)))

çocuklar kral dediğin gibi ama kandırması kolay çok rahatsız olunca anne çocuğa bir lira verip gönderiyor hadi bakim oğlum kendine bonibon al diyor saftirik çocuk bakkala giderken tv yi unutuyor zaten arkadaşlarına takılıyor falan filan eve gelince bir bakıyorki gün akşam olmuş:)) ne dizisi kalmış ne filmi:))))

Destere sızın mahalle bayagı tarıhymıs cocuugumun mahallesı gıbı :))))))) Yok degıl tabı boyle yerler ama cok azaldı

cocukları kandırmak kolayda foxun gunluk dızılerı ıcın cocukları anne kandırmaya deger bulmaz olsada olur olmasada olur dızıler cerez mısalı :))))

tns gelince ilk 100e gıremez trt çocuk

Trt çoçuk tns'de ölçülürse ilk 100'e girememe gibi bir olasılığı yok :)
Darksal pepeyı cıddıye alInmadıgı yok yalnız sbt de oranlar yuksek sadece. benım sbt ye elestırım kırsal ve cocuklu aıle sayısını turkıye standartına ceksın yoksa kımse cıddıye almıyor almayacakta. zamanında duzgun denek calısması yapsaydı sbt suan karLdı

Ben sadece sbt'nin takip edildiğini belirttim, mesajda yazanlar İrfan Değirmenci'nin sözleri :)

Zaten 1 saatlik ortalam reytinglerde hep Arka Sokaklar , Beni Affet'i geciyo ama sonuclar aciklandiginda Arka Sokaklar , Beni Affet'in gerisinde kaliyor.

ewt beni affet daha cok izleniyor da ondan

18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.72 , 2) STAR: 3.33 , 3) ATV: 2.57

Beni afet yıne bugunluk af dılemıs :))))))) bu tatıler fena furdi :))))) neyse yarın toparlarda canım içini hali nicedır o nezaman toplacqk :))))))) star yonetıcılerınede bır ugursuzluk var yenı ne koysalar ellerınde patlıyor :))))))) acıl bır hamama gıtseler faydalı olacak :))))))))

beyasoy bilip bilmeden konusma dun yine beni affet fark atti arka sokaklara yalan yok bak fark yedi

Kryes' Alıntı:
beyasoy bilip bilmeden konusma dun
yine beni affet fark atti arka sokaklara
yalan yok bak fark yedi
dogru bayagı fark var .... gecen haftalarda 5lı reytınglerı goruyordu sımdı 3lu :))))))))))))