24 Mayıs 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Reactions: offensive
Masumiyet, Maraşlı'dan çok izlenmiş ama final yapmak için ekstra 1 hafta bile vermedi kanal. Harcandı dizi.

Dijital Platform Kutularından Elde Edilen İzlenme Oranları:

1) Açık ve Net Süleyman Soylu Özel-Habertürk 14.45
2) Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber 6.40
3) Maraşlı-Atv 5.70
4) Çukur-Show Tv 5.10
5) Maraşlı (Özet)-Atv 4.80
6) Uyanış Büyük Selçuklu-Trt1 4.40
7) Show Ana Haber 4.15
8) Çukur (Özet)-Show Tv 3.60
9) Survivor-Tv8 3.45
10) Kağıt Ev-Star Tv 3.10

Reactions: 12.Adam
ATV'nin gelecek sezondaki yeni dizileri düşünüldüğünde Maraşlı'nın devam etmesi zor. Masumiyet de 13 yerine 14'te bitse FOX'un bir tarafı çatlardı sanki.

Yeni kanal ve gün olunca Kırmızı Oda biraz düşmüş ama hala çok iyi maşallah.
Tüm dizilerden izleyici çalmış.

https://twitter.com/x/status/1397090868339908608

Masumiyet 2 grupta günün en çok izlenen dizisi olmasına rağmen başına gelenler felaket. Yazık oldu 1 bölüm daha verselerdi de apar topar her şey birden ortaya çıkmasaydı...

atv şans verir diyordum da Maraşlı bence bu oranlarla final yolcusu. AB ve ABC'de pek iyi gitmemiş, Total oranı da göz ardı edilecek kadar yüksek değil.

Kağıt Ev hakkını alamıyor ve o da aşırı düşüş yaşayanlardan, o ki ABC'de 1 reytingden fazla düşmüş ama Masumiyet gidince biraz toparlanacaktır. Çukur'dan sonra da çok iddialı yaz dizileri yok zaten, 3.50 civarı alabilir.

Çukur çakılmış, Uyanış da onun kadar olmasada düşmüş

Reactions: BARON疼痛
<. . .> Bölüm güzeldi ama neden düştü anlam veremedim.

Reactions: slhttnmtl
Masumiyet alel acele toparlanmaya çalışılan finaline ve bazı soru işaretlerine rağmen iyi gitmiş, malum sayfanın dijital platform reytinglerinde yok, reyting sonuçlarını paylaşmayı bilmeyenler liste yapıyor

Maraşlı için yolun sonu geldi sanırım, ATV bir sürpriz yapmazsa...

Kağıt Ev olmuyor, olamıyor.

Şarkılar Bizi Söyler'in 0'a inmesine az kalmış.

Reactions: Emre Ozansoy
Bu kutu yada her neyse, doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Bunu da yalan reytingleri ile meşhur sayfa çıkardı ortaya.