Evet sinir etti herkesiAma kimse memnun kalmamış yayından
Evet sinir etti herkesiAma kimse memnun kalmamış yayından
Habertürk-süleyman soylu canlı yayınını izledi herkes normal dizi düşüşleri.
180 bin canlı izlenme aldı youtube’da.
Dün akşam Süleyman Soylu'yu ağırlayan Habertürk totalde 6,08 AB'de 8,10 ABC1'de 10,20 reyting elde etti.Ama kimse memnun kalmamış yayından
<. . .> Bölüm güzeldi ama neden düştü anlam veremedim.Masumiyet 2 grupta günün en çok izlenen dizisi olmasına rağmen başına gelenler felaket. Yazık oldu 1 bölüm daha verselerdi de apar topar her şey birden ortaya çıkmasaydı...
atv şans verir diyordum da Maraşlı bence bu oranlarla final yolcusu. AB ve ABC'de pek iyi gitmemiş, Total oranı da göz ardı edilecek kadar yüksek değil.
Kağıt Ev hakkını alamıyor ve o da aşırı düşüş yaşayanlardan, o ki ABC'de 1 reytingden fazla düşmüş ama Masumiyet gidince biraz toparlanacaktır. Çukur'dan sonra da çok iddialı yaz dizileri yok zaten, 3.50 civarı alabilir.
Çukur çakılmış, Uyanış da onun kadar olmasada düşmüş
Canlı yayın vardı ondan<. . .> Bölüm güzeldi ama neden düştü anlam veremedim.
Bula bula dünü mü bulmuş. 😡Canlı yayın vardı ondan
BilmemBula bula dünü mü bulmuş. 😡
Ben dünkü bölümü çok beğenemedim tam sarmadı, geçiştirme olmuş biraz, aradan önceki bölüm çoooook daha iyiydi<. . .> Bölüm güzeldi ama neden düştü anlam veremedim.
Alos'un dediğinden dolayı galiba.<. . .> Bölüm güzeldi ama neden düştü anlam veremedim.
Aynen şekerim.Alos'un dediğinden dolayı galiba.
Bu kutu yada her neyse, doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Bunu da yalan reytingleri ile meşhur sayfa çıkardı ortaya.Dijital Platform Kutularından Elde Edilen İzlenme Oranları:
1) Açık ve Net Süleyman Soylu Özel-Habertürk 14.45
2) Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber 6.40
3) Maraşlı-Atv 5.70
4) Çukur-Show Tv 5.10
5) Maraşlı (Özet)-Atv 4.80
6) Uyanış Büyük Selçuklu-Trt1 4.40
7) Show Ana Haber 4.15
8) Çukur (Özet)-Show Tv 3.60
9) Survivor-Tv8 3.45
10) Kağıt Ev-Star Tv 3.10