24 Mayıs 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,453
Puanı
1,060
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

Merakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.

Masumiyet
harici tüm diziler tüm gruplarda düşüş yaşadı. Özellikle Çukur dizisinin Ab grubundaki sert düşüşü dikkat çekti.

Uyanış Büyük Selçuklu
tüm gruplarda zirvede yer aldı. Çukur dizisi ise günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Maraşlı ilk 10 içerisinde yer aldı.

Final yapan Masumiyet tüm gruplarda ilk 10 içerisinde yer aldı.
screenshot-5-wYsg.jpg

4psyps.jpg

Kırmızı oda hakkında sezon finali haberi açıldı mı ben mi göremedim , Yoksa sezon finali ni temmuzda falan mı yapmayı düşünüyorlar.🤔🤔

Henüz belli değil ama o kadar geçe kalmaz.
Hmm. Peki teşekkürler.

Aslında kırmızı odadaki çoğu konuyu seviyordum ama son hikayeyi pek beğenmediğim için izlemiyorum.Sadi konusunu da biraz uzadı sanki.

Yeni sezon da yeni , daha farklı konular olur umarım.Yazı iyi değerlendirmeleri gerekir.Güçlü oyuncular la tabii..

Hmm. Peki teşekkürler.Y

Aslında kırmızı odadaki çoğu konuyu seviyordum ama son hikayeyi pek beğenmediğim için izlemiyorum.Sadi konusunu da biraz uzadı sanki.

Yeni sezon da yeni , daha farklı konular olur umarım.Yazı iyi değerlendirmeleri gerekir.Güçlü oyuncular la tabii..
Bu sezon eldeki konular kapanır ve 2. sezon yeni hikayelerle başlar akıllarında bir şey vardır diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: STAR
IMG_20210525_091309.jpg
IMG_20210525_091327.jpg

Merakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.

Masumiyet
harici tüm diziler tüm gruplarda düşüş yaşadı. Özellikle Çukur dizisinin Ab grubundaki sert düşüşü dikkat çekti.

Uyanış Büyük Selçuklu
tüm gruplarda zirvede yer aldı. Çukur dizisi ise günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Maraşlı ilk 10 içerisinde yer aldı.

Final yapan Masumiyet tüm gruplarda ilk 10 içerisinde yer aldı.

Habertürk-süleyman soylu canlı yayınını izledi herkes normal dizi düşüşleri.
180 bin canlı izlenme aldı youtube’da.

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77