24 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

düğün çok önemli bir gelişme değildi bence mustafanın ölümü ertelenebilirdi sanırım mustafa karakterini oynayan vatandaşın başka bir film projesi çıktı erken ayrıldı sona yakın ayrılabilirdi diziden ..
şu andaki gidişat güzel aslında fatmagülü aksiyonu bol sahneler için izlemiyorlar sıradan bir mutfak sohbeti seyirciye hoş geliyor doğal geliyor fatmagülle kerimin yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmasıda seyirciye hoş geliyor bu tarz sahnelerle dizi gider finale kadar finalde mahkeme ve mahkeme sonucuna göre erdoğanın itirafları ve selimin yakalanışı gerçekleşecek bunlarıda araya aksiyon olarak serpiştirince fatmagülün izleyicisi için bu kadarı yeterlidir ben izliyorum baştan beri diziyi doğal sahneler çok hoşuma gidiyor bir rahminin kızkardeşiyle karısı arasında alıp çırpınışları çok doğal sahneler bu tarz ufak tefek gerçeğe uygun diyaloglar diziyi daha 10 bölüm götürür hiç bir aksiyona gerek kalmadan ..

Aksiyon başa bela aslında, ÖBGZ bir aksiyon dizisi olarak yayına girmişti ve aksiyonla iyi reyting alıyordu ama bu sezon aksiyonlu bölümlerde büyük düşüşler oluyor, halk bakışma istiyor galiba.

Benim sıkıldığım bölümlerde reyting yükseliyor, tersinde düşüyor.

Rahmi en favori karakter zaten, dizinin duygusunu, masumiyeti o veriyor, Vedat Türkali'nin başarısı.

aksiyon zararlı değil yeterki dozunda verilsin gerçeğe aykırı düşmesin öbgz yide izliyorum aksiyon sahneleri hep tesadüflerin çok zorlanması sonucu oluşuyor örneğin bir yangın sahnesinde istanbulun heryerine dağılmış aile aynı anda aynı daikada aynı yerde buluşabiliyorlar nasıl oluyor dersen oluyor işte ben çözemedim
) ya da yetmişlerde ulaşım araçları bugünkünden 100 kat daha hızlıydı
)

aksiyonun nerde nasıl geleceğini hesap edebiliyorsun ezber tahmin ediyorsun sonucu, sdece fragmanı izleyip dizi hakkında bilgi sahibi olunabiliniyor buda aksiyonların anlamsızlaşmasına yol açıyor sen arada bir izlediğin için senaryodaki tesadüfleri belki çok farkedemiyorsun ama diziyi devamlı takip edenler için aksiyon sahneleri gerçekten uzaklaşan sahneler oluyor ...

mesela geçen haftaki bölümde aksiyon sahnelerini çık geriye kalansahneler daha gerçekçiydi keşke aksiyon yapalım diye dizinin çivisini çıkarmasalar öbgz yi hala izliyorum sanırım bu sene bitmese son izleyişim olacak çünkü diziye renk katn unsur ali kaptan onu çık geriye bişey kalmıyor sanırım bu sene ayrılacak diziden ..

Sbtnin ab dengeleri dindar çıktı
)))))) ilk defa şahit oldum
)) trt 1 regaıp kandili ab 13 totalde 21 Olmuş
diyorum Sbt dengeleri yanlış seçmiş diye. yalnız stvnin dindarlari ise totalcı
)))) stv nin regaıp kandili totalde yüksek çıkıyor ilginç bir durum.

kurtların nasıl bir hezimete uğradığını yazmaya gerek yok sanırım
)))))) Kurtların resmen posası çıkmış
)))))) altı reytingi gördü. bu saatte sonra kurtlardan bir cacık olmaz
))))) hiç bir kanal da 6 reytınge milyon dolarlar verip kazıklanmaz

not: forumda tüm kelimeler yasak ben sürekli farklı kelimeler buluyorum 15 gün sonra o da yasaklaniyor
)))))) umarım "hezimet" kelimesi de yasaklanmaz
)))))))

Son düzenleme:
sbt nin deneklerinin dindar çıkacağı kesindi onu zaten baştan biliyorduk hatta buna fatih çarşamba semtini örnek göstermiştim stv totalinin kandile rağbet göstermeside normaldir o konuyuda tahmin edebiliyordum ..

kelime ararken cacık sakıncalı olabilir burda
onun haricinde sorun yok, ben fatmagül 80 reyting alır dediğimde espri olarak kabul görmemişti ceza gelmişti şimdi bu cacığa bir cacık bulur yetkili arkadaşlar şaşmamak lazım
))

Son düzenleme:

Stv agb de daha yüksek reyting alıyordu regaıp kandıllerınde onda bir sorun yokta trtnin regaıp kandilinin ab de yüksek çıkmaksi çok ilginç . Sbt yi kutlamak lazım nerden buldular bu deneklerı merak içindeyim
)))) üstelik bu deneklere rağmen kurtların 6 reyting alması da ilginç.
)))))

Fatmagul'u izledim ve cok iyi bi bolumdu ozellikle Mukaddes sahneleri cok basariliydi.Fatmagul ve vadi arasinda 3,4 reyting fark var.Kurtlar Vadisi Pusu bence'de 7'den 14'e sirayamaz , ve bence Fatmagul'u gecemez , ama tabi 10 reytingi gececektir.

Ben TRT'ye eurovision'ın katkısı olmuş olabilir diye düşünüyorum, ben yarışmadan önce ara ara zapladım TRT'ye !

vadi ozeti fatmagul gecer turkiye capinda

- - - Ekleme - - -

vadi 1.ci ozeti 2.ci helal olsun

Ben TRT'ye eurovision'ın katkısı olmuş olabilir diye düşünüyorum, ben yarışmadan önce ara ara zapladım TRT'ye !

Zaplamayla olacak iş değil eurovızyon ile kandilin kitlesi çok farklı. ayrıca trt 1 nin milli maçı yayınlama tercihi de garip. kandili eurovızyondan yayınlanabilirdi

- - - Ekleme - - -

vadi ozeti fatmagul gecer turkiye capinda

- - - Ekleme - - -

vadi 1.ci ozeti 2.ci helal olsun

Kreys dün ne yaptın uykunu mu alamadın
)))))))))))))) Uykusuz uykusuz girme şu foruma yahuu
)))))))

Kreys hala temelsiz atıyorsun, insan biraz gerçeklere döner.

Ben Fatmagül'ü desteklemiyorum ama durum ortada yani, herkes yenilgiyi kabullenecek !

reytinglere inanmasamda dün ne kadar düştüysekte doğrudur erkeklerin hepsi 10 dan sonra camiye gitti yapacak bişey yok bence buna rağmen 8 reyting gayet iyi asıl şov haftaya eğer bu durumda vadi çok düşmüş falan diyen varsa yuhh diyorum.

- - - Ekleme - - -

endgame sen ne dediğinin farkındamısın fatmagülün gerçekten vadiden fazla izlendiğini mi sanıyon

kreys aga boşver cevap verme adamın savunduğu şeyler farklı

2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45
dibi en uç noktasında suandaa
)))))
))))))
)))))