Yasin 5 para etmez de diğer ikisiyle her yola giderimsen niye bulaşmıyorsun @Yiğitt de bulaşmamış hayret
Ekli dosyayı görüntüle 58815
Ekli dosyayı görüntüle 58816
bekliyorum
Kaçmış galiba Mezarına girdiyse hafta sonuna gelirbekliyorum
ay ben o kadar bekleyemem o sahneyi görmek için eğer hemen gelmezse ben onu zaten sokucam kendi ellerimle mezaraKaçmış galiba Mezarına girdiyse hafta sonuna gelir
Hahah Aaa bilerek yaptı bence seni meraktan öldürmek istiyor sen daha ona destek çıkay ben o kadar bekleyemem o sahneyi görmek için eğer hemen gelmezse ben onu zaten sokucam kendi ellerimle mezara
entrikaların 1 numaralı kraliçesi fazilet, bölüm başında kızımla evleneceksin dedi bölüm sonu evlilik teklifi geldi gerçi pek teklif sayılmaz ama neyse esra-seda-uhal 3ünü topla bu hızda evlendirebilen çıkmamıştı izdivaçlarda @Forumdash
bu arada @sokak sanati fazileti kaynansı olarak görüyor herhalde faziletin de soyadı turabi gibi çamkıran ondan sebviyor olabilir @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @gözlemci @S.G.A.T. @MasacRE- @cookies @vadikızı @ozmoturk
Ben onu baştan çıkarmaya çalışıyorum tatlım,anlamadın mıHahah Aaa bilerek yaptı bence seni meraktan öldürmek istiyor sen daha ona destek çık
Tövbe bismillah ne Turabisi 😱😱😱Fazilet zaten Turabi'nin annesi. Gerçek ismi Meryem Sultan. Şuan Egemenleri alt etmek için konağa girdi isim değiştirdi.
Bence bu iş olmaz daha iyilerine layıksınBen onu baştan çıkarmaya çalışıyorum tatlım,anlamadın mı
AHAHAHAH ciddimisin yaBence bu iş olmaz daha iyilerine layıksın
Tabi cnm yer cücesinemi kaldınAHAHAHAH ciddimisin ya
Arkadaşlar İyidir.NE GÜZEL bi sahneymiş,hangi diziki bu
aaa Alp Navruz orda oynadımı ya hiç bilmiyodumArkadaşlar İyidir.
ay hadi ordan,GOT oyuncusunu yollamış banagerçeği lazım
Boyu aynı gerisini sen hayal etay hadi ordan,GOT oyuncusunu yollamış banagerçeği lazım