Yasin 5 para etmez de diğer ikisiyle her yola giderimsen niye bulaşmıyorsun@Yiğitt de bulaşmamış hayret
Ekli dosyayı görüntüle 58815
Ekli dosyayı görüntüle 58816![]()
bekliyorum
Kaçmış galibabekliyorum![]()
ay ben o kadar bekleyemem o sahneyi görmek içinKaçmış galiba![]()
![]()
Mezarına girdiyse hafta sonuna gelir
![]()
Hahah Aaa bilerek yaptı bence seni meraktan öldürmek istiyor sen daha ona destek çıkay ben o kadar bekleyemem o sahneyi görmek içineğer hemen gelmezse ben onu zaten sokucam kendi ellerimle mezara
![]()
entrikaların 1 numaralı kraliçesi fazilet, bölüm başında kızımla evleneceksin dedi bölüm sonu evlilik teklifi geldigerçi pek teklif sayılmaz ama neyse
esra-seda-uhal 3ünü topla bu hızda evlendirebilen çıkmamıştı izdivaçlarda
@Forumdash
bu arada @sokak sanati fazileti kaynansı olarak görüyor herhalde faziletin de soyadı turabi gibi çamkıran ondan sebviyor olabilir@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @gözlemci @S.G.A.T. @MasacRE- @cookies @vadikızı @ozmoturk
Ben onu baştan çıkarmaya çalışıyorum tatlım,anlamadın mıHahah Aaa bilerek yaptı bence seni meraktan öldürmek istiyor sen daha ona destek çık
![]()
![]()
![]()
Tövbe bismillah ne Turabisi 😱😱😱Fazilet zaten Turabi'nin annesi. Gerçek ismi Meryem Sultan. Şuan Egemenleri alt etmek için konağa girdi isim değiştirdi.![]()
Bence bu iş olmaz daha iyilerine layıksınBen onu baştan çıkarmaya çalışıyorum tatlım,anlamadın mı![]()
AHAHAHAH ciddimisin yaBence bu iş olmaz daha iyilerine layıksın![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar İyidir.NE GÜZEL bi sahneymiş,hangi diziki bu![]()
aaa Alp Navruz orda oynadımı ya hiç bilmiyodumArkadaşlar İyidir.![]()
ay hadi ordan,GOT oyuncusunu yollamış banagerçeği lazım
Boyu aynı gerisini sen hayal etay hadi ordan,GOT oyuncusunu yollamış banagerçeği lazım![]()