lalenin reklamında bakarım hoca Allahuekber dedi bebeği isimk oyuyolar ben oraya geçemem şu ano sahne baştaydı orayı kaçırdın bırak lale soğanını filme geç kaçmaz)
lalenin reklamında bakarım hoca Allahuekber dedi bebeği isimk oyuyolar ben oraya geçemem şu ano sahne baştaydı orayı kaçırdın bırak lale soğanını filme geç kaçmaz)
Haluk görmesin.
Görürse görsün...baksana nickimi kullanıp banlansın diye uyelik acmiş...Fox boşluk kanalı ama harbiden Flash TV'de bile bişey yoksa sonra oraya bakıyorum..
Net sonuçları veriyorum Total için...
1.) YST 2-) Şefkat Tepe 3-) BBEB 4-) Alev Alev 5-) Lale Devri
İlk 3'ü birbirine yakın olur, Acun maksimum 1 reyting önde olur ikinciden...
@Revan tüm basın mesubu acıklama yapmani bekliyor....
Hayır açmadı RevaN espri yaptı
STV yanlış yapıyo Şefkat Tepe'nin 20:45 de başlayıp 22:45 de bitmesi lazım böle olursa acunun be bbeb geçme şansı azalır.
Görürse görsün...baksana nickimi kullanıp banlansın diye uyelik acmiş...Fox boşluk kanalı ama harbiden Flash TV'de bile bişey yoksa sonra oraya bakıyorum..
iyi geceler.... bu gecenin özetini yapayım... yaklaşık 6 saat önceki yorumumda bu kadar haklı çıkmak beni şaşırttı... macunun az farkla önde olması bbeb aradaki farkı kapaması şefkat tepenin yakın tgakibe alması güzel eğlence... lale devrinin devrinin bitmesi alev alevin sönmesi ............beni haklı çıkaran sbt ye teş....bu gecenin 2 büyük kahramanı var... onları canı yürektan kutluyorum...stv gibi bir kanalda destan yazarak anlıklarda zirveye taşıyan serdar komutan ve ekibini çok çok tebrik ediyorum ... ve bu gecenin asıl galibi..tek başına acunu ekarte eden kahraman ilkeri büyük tebrik ediyorum... onun tartıya teraziye sığmayan jürileri yok ama bitmek bilmeyen zirve aşkı var ve bu onu birinci yapacak kesintisiz olarak önce ab de sonra totalde....çünkü halka böyle istiyor ve acunu sig...gibi yavaş terk ediyor...bravo ilker hoca yakında hakettiğin birinciliğe kavuşacaksın ... yarın oranlar sayısal olarak nasıl gelir bilmem ama benim gözümde birinci olan abd bozması televole kültürünü mağlup eden kanal d ve stv yi tebrik ederek kanal tutmadığımı dosta düşmana gösterip herkese iyi geceler diyorum......
hoşbulduk destere malatyanın neresindenbu benim hemşerim sanırım istanbulda ikamet eden malatyalı hemşerim )
hoşgeldin recep
@Revan tüm basın mesubu acıklama yapmani bekliyor....
dövüş sahnelerine inanan varmı bu filmde yoksa herkes atmı seyrdiyor)
hoşbulduk destere malatyanın neresinden
1E1K izle hacı...Demet Evgar onlara bin basar...dövüş sahnelerine inanan varmı bu filmde yoksa herkes atmı seyrdiyor)
Malatya Pütürgemalatya hekimhan sen nerelisin recep ..
at ata neyse 5 pointlik ceza gelirdi yazmıyım