adı ne
ölü yada diri muhteşem bir film başrolde 3 at var)
adı ne
YST'deki resim inanılmaz güzel, Acun niye reyting almaz diyip geç saate attı acaba !..
Sen yanlış tanımışsın, mahoni asla taraf tutmaz, aramızdaki en objektif yazardır, bir sözünün bir sözüyle çeliştiği görülmüş bir şey değildir...
Çindeki imparturlukmudur nedir ordaki lila renkli saçlı kız daha bi hoştu Tam bi anime tarzı cool
😱 mahoniyi tanımasam inanırdım endgame.
- - - Ekleme - - -
Lale show başlamış
ölü yada diri muhteşem bir film başrolde 3 at var)
Senin kızla yatta yatan kız şimdi yatakda 2'si bir yatıyor.Cok heycanlı sahneler baba geldi böldüyooo ben karakoldaki kızı tuttum bırakmam )
Haluk bu mesajı gördükten sonra "ForumdashBanlansin" Nick`i ile foruma gün içinde 5. kez giriş yaparak kendi rekorunu kıracak
Fox boşluk kanalı
3 ten fazla at olması lazım ben de dvd si var bakıyomm şimdi 5 at var kapakta
ben birine konsantre oldum diğerlerini eksik görüyorum )
Sen lila saçli kızıda sayıyorsun...@destere baloya davetli olanlari sayıyor.3 ten fazla at olması lazım ben de dvd si var bakıyomm şimdi 5 at var kapakta
Senin kızla yatta yatan kız şimdi yatakda 2'si bir yatıyor.Cok heycanlı sahneler baba geldi böldü
bence revenge gibi bunun da türkçe uyarlaması yapılmalı
Haluk bu mesajı gördükten sonra "ForumdashBanlansin" Nick`i ile foruma gün içinde 5. kez giriş yaparak kendi rekorunu kıracak
Hayır, anlamadığım bi insan bir gün içinde üşenmeden nasıl 4 tane fake üyelik alır
şey sahnesi geçti mi kız otelde bornozlu mornozlu sonra adamı bavula koyuyor asansörde falan
neyse lale devri nde mevlüt okunuyor ben onu izliyom siz anlatın doa yı
Alev Alev'in yarin TNS reyting ölçümlerinde nasil sonuç alacagi merak konusu..