Artık aklıma kazındı.Maaşallah !Defterine mi baktın?
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')Bana göre Kuzgun dizisi de tutmamıştı ilk sezon iyi olmqsına rağman![]()
Artık aklıma kazındı.Maaşallah !Defterine mi baktın?
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')Bana göre Kuzgun dizisi de tutmamıştı ilk sezon iyi olmqsına rağman![]()
Kazı kazan mı ?Artık aklıma kazındı.
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')![]()
Pera palas dizisinden umutluyum mesela baya her ne kqdar başrol erkek yanlış olsa da hazal götürür o diziyiArtık aklıma kazındı.
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')![]()
Dersleri de böyle aklına kazıyor musun? CıkOlmaaaz.![]()
Selahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.Pera palas dizisinden umutluyum mesela baya her ne kqdar başrol erkek yanlış olsa da hazal götürür o diziyi![]()
Anne olmuşsun haberin yok.Dersleri de böyle aklına kazıyor musun? Cık![]()
Erkekten anne olmaz ki... Sana biyoloji dersi veren öğretmen bunu okusa kör olurdu.Selahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.
------
Anne olmuşsun haberin yok.![]()
Bu sözü hiçbir baba da söylemez ama...Erkekten anne olmaz ki... Sana biyoloji dersi veren öğretmen bunu okusa kör olurdu.![]()
Ben normal bir baba değilim ki, anomalim...Bu sözü hiçbir baba da söylemez ama...
Selahattinde başrol ışığı yokSelahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.
------
Anne olmuşsun haberin yok.![]()
Şimdi oyunculuk eğitimi bile almadım dermişim kötü espri olurSelahattinde başrol ışığı yok![]()