Artık aklıma kazındı.Maaşallah !Defterine mi baktın?
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')Bana göre Kuzgun dizisi de tutmamıştı ilk sezon iyi olmqsına rağman
Artık aklıma kazındı.Maaşallah !Defterine mi baktın?
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')Bana göre Kuzgun dizisi de tutmamıştı ilk sezon iyi olmqsına rağman
Kazı kazan mı ?Artık aklıma kazındı.
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')
Pera palas dizisinden umutluyum mesela baya her ne kqdar başrol erkek yanlış olsa da hazal götürür o diziyiArtık aklıma kazındı.
Tutmadı ama tuttu diyelim... :')
Dersleri de böyle aklına kazıyor musun? CıkOlmaaaz.
Selahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.Pera palas dizisinden umutluyum mesela baya her ne kqdar başrol erkek yanlış olsa da hazal götürür o diziyi
Anne olmuşsun haberin yok.Dersleri de böyle aklına kazıyor musun? Cık
Erkekten anne olmaz ki... Sana biyoloji dersi veren öğretmen bunu okusa kör olurdu.Selahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.
------
Anne olmuşsun haberin yok.
Bu sözü hiçbir baba da söylemez ama...Erkekten anne olmaz ki... Sana biyoloji dersi veren öğretmen bunu okusa kör olurdu.
Ben normal bir baba değilim ki, anomalim...Bu sözü hiçbir baba da söylemez ama...
Selahattinde başrol ışığı yokSelahattin Paşalı bir Hazal olamasa da sevdiğim bir oyuncu, o diziyi ben de çok merak ediyorum.
------
Anne olmuşsun haberin yok.
Şimdi oyunculuk eğitimi bile almadım dermişim kötü espri olurSelahattinde başrol ışığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?