24 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Düşman Kardeşler (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Recep İvedik iki grupta da lider. Tebrikler
Arka Sokaklar totalde iyi gitmesine rağmen, AB`de çakılmış ve bir hayli düşmüş.İyi bir dizi olabilir. Ama bu kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kanal D AB reytinglerinden memnun kalmaz. Kanal D`nin 3ün altında kalan ilk dizisi TNS`de. Ama bu yüzden sezon sonunu görmeden kaldırmaz. Çünkü, total oranları gayet iyi
Sultan çok çok iyi gitmiş. Kanal D umarım bir hata yapıb da saatini ireli çekmez
Yer Gök Aşk`ta çok iyi gidiyor
Beni Affet Focus Filmin en çok izlenen dizisi oldu. AB`si ise totalden yüksek çıktı burada
Hayatımın Rolü AB`de süper gitmiş

Prime Time`da Show Tv Recep İvedik ile zirvede. Kanal D 2ci sırada
Tüm Günde ise Kanal D herzamanki gibi lider!

Tamam

- - - Ekleme - - -

Fks14 ün emri var söyleyemem ama söylemediğim küfürü gidip anneme anlatmış o gün baya sopa yemiştim

Yani sonuç olarak bu sizin ailenizin özel problemi.. Tamam dertlesmek iyi gelebilir ama herkesin görmesine gerek yok.. Özelden de anlatabilirsin ama umarim sorunlar çözülür

Arka Sokaklar bu düşüşünü devam ettirirse A/B'de, sezon sonunda final yapma ihtimali yüksek olur ya da gelecek sezon PT-2'de devam eder. Bence haftaya daha da düşebilir Karadayı dizisinin de gelişiyle beraber.

Çd bu yaşta annenden sopa mı yiyon olm ? aramızda 4 - 5 yaş fark var ben hiç annemden sopa yediğimi hatırlamıyorum utanmasam sesli gülecem internet kafede

Bi de ayaklarımla vuruyom diyo gelde komaya girme

Behzat Leyla İle Mecnundan daha absürt komedi ve çocuklara hitap ediyor bunu izlemek için en uygun yaş grubu 7 - 15

Kvp öyle bir behzat çnin yanından geçerki ama behzat vadinin 500 km yakınına yaklaşamaz

Ondan +13 demi dizi.Hatta +18.
Senin yaşın tutmaz böle izlemediğinden sallıyorsun.

Büyük Risk;

A/b'de 2,87 reytingle 9.
Total'de 1,9 reytingle 25. olmuş.

Tebrik ediyorum, iki grup da mükemmel!
Her zamanki mükemmelliği.

Arka Sokaklar, arkaya kaçmış.

Son düzenleme:
Herkeste işine gelen yönden konuştu Valla konuda. Total önemli diyenler A/B'ci oldu

Büyük Risk-Final aldığı oranları hakediyor.Çok heyecanlı oluyor

istavrit yine çökmüş ilk 5 e giremeyecek ilk onu kurtarsa bari
)