24 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Düşman Kardeşler (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Bence aile içi sorunlarini burada söyleme, yani adi üzerinde aile içi sorun ve problemler..
Tamam:)

- - - Ekleme - - -

Bu yeni dizi mi ? Reyting konusu burası :D
Hem özür dilersen ne olur ki :D Kesin sen bir şeyler yapmışsındır :D
Fks14 ün emri var söyleyemem ama söylemediğim küfürü gidip anneme anlatmış o gün baya sopa yemiştim:d

Recep İvedik iki grupta da lider. Tebrikler
Arka Sokaklar totalde iyi gitmesine rağmen, AB`de çakılmış ve bir hayli düşmüş.İyi bir dizi olabilir. Ama bu kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kanal D AB reytinglerinden memnun kalmaz. Kanal D`nin 3ün altında kalan ilk dizisi TNS`de. Ama bu yüzden sezon sonunu görmeden kaldırmaz. Çünkü, total oranları gayet iyi
Sultan çok çok iyi gitmiş. Kanal D umarım bir hata yapıb da saatini ireli çekmez
Yer Gök Aşk`ta çok iyi gidiyor
Beni Affet Focus Filmin en çok izlenen dizisi oldu. AB`si ise totalden yüksek çıktı burada
Hayatımın Rolü AB`de süper gitmiş

Prime Time`da Show Tv Recep İvedik ile zirvede. Kanal D 2ci sırada
Tüm Günde ise Kanal D herzamanki gibi lider!

Tamam:)

- - - Ekleme - - -

Fks14 ün emri var söyleyemem ama söylemediğim küfürü gidip anneme anlatmış o gün baya sopa yemiştim:d

Yani sonuç olarak bu sizin ailenizin özel problemi.. Tamam dertlesmek iyi gelebilir ama herkesin görmesine gerek yok.. Özelden de anlatabilirsin ama umarim sorunlar çözülür :)

Arka Sokaklar bu düşüşünü devam ettirirse A/B'de, sezon sonunda final yapma ihtimali yüksek olur ya da gelecek sezon PT-2'de devam eder. Bence haftaya daha da düşebilir Karadayı dizisinin de gelişiyle beraber.

Çd bu yaşta annenden sopa mı yiyon olm ? aramızda 4 - 5 yaş fark var ben hiç annemden sopa yediğimi hatırlamıyorum utanmasam sesli gülecem internet kafede :d

Behzat Leyla İle Mecnundan daha absürt komedi ve çocuklara hitap ediyor bunu izlemek için en uygun yaş grubu 7 - 15 :d

Kvp öyle bir behzat çnin yanından geçerki ama behzat vadinin 500 km yakınına yaklaşamaz :d

Ondan +13 demi dizi.Hatta +18.
Senin yaşın tutmaz böle izlemediğinden sallıyorsun. :)

Büyük Risk;

A/b'de 2,87 reytingle 9.
Total'de 1,9 reytingle 25. olmuş. :)

Tebrik ediyorum, iki grup da mükemmel! :) Her zamanki mükemmelliği. :D

Arka Sokaklar, arkaya kaçmış. :d

Son düzenleme:
Herkeste işine gelen yönden konuştu Valla konuda. Total önemli diyenler A/B'ci oldu :D

istavrit yine çökmüş ilk 5 e giremeyecek ilk onu kurtarsa bari:))