Onur_35
Favori Üye
Tamam deyip geçmek lazım sananormal hayatrta 2 kişi 15 kişinin arasına dalıp dövüp çıkabilir mi memati ve polat yaptı bunu
- - - Ekleme - - -
sorun da bu senaryo yok vadide olan olayı koy gitsin
Tamam deyip geçmek lazım sananormal hayatrta 2 kişi 15 kişinin arasına dalıp dövüp çıkabilir mi memati ve polat yaptı bunu
- - - Ekleme - - -
sorun da bu senaryo yok vadide olan olayı koy gitsin
Tamam deyip geçmek lazım sana
puhaha show vasat fox y.gök ask vardi tüm günde bu sonuc çok kötü bugun yer gök ask yok dibi görür
deyip geçemiyosun ama nedense hala cevap veriyon
- - - Ekleme - - -
starda babalar ve evlatları da o kadfroya göre çok kötü sonuç aldı mahoni unutma
görüyorum fena bir baslangiç yapmadi çarsamba günü star napıcak bak gör emre hürrem tokatlamaya baslar
sonuca bakalım atv ve fox gündüz kuşağı sayesinde star ve showun önünde reytingin yüzde 50 si prime time da olmasına rağmengündüz kusaginda atv 2 .ci degil share ortalamasi o müge yi çıkar ordan sharede 6.sıraya geriler atv kanalın reyting amr ortalamasi degil .
gündüz kusaginda atv 2 .ci degil share ortalamasi o müge yi çıkar ordan sharede 6.sıraya geriler atv kanalın reyting amr ortalamasi degil .
gündüz kusaginda atv 2 .ci degil share ortalamasi o müge yi çıkar ordan sharede 6.sıraya geriler atv kanalın reyting amr ortalamasi degil .
mügeyi çıkarınca atv orayı boş mu bırakacak )
öbisiy yok birinci degil yayinladigi tüm yapimlar beni affet bile geçememis deniz yıldızı da geçeçemis ab grubunda müge esra erol disinda reyting iyi bisi yok
Genel olarak bak işte kreys ...
Prime Time'da 5. iken;
5- ATV 5.64
Tüm Gün'de 2. sıraya kadar yükselmiş;
2- ATV 9.16
Daha doğrusu Prime time kuşağı kanalı 2. sıraya geriletmiş, yoksa 1. sıradaymış zaten.
hala anlamadın o share ortalamasi reyting degil &share
Share'si yüksek olunca, reytingi yerlerde mi oluyor.
sen reyting topla böl bakım atv 9 ortalama bulabiliyomu
9'u bulamasa da, diğer kanalların önünde oluyor.
ab öle olmuor totalde oluyor ab ben topladım starın gerinsinde kalıo kanald ninde gerisinde kalıyor