Emre Ozansoy
Süper Mod.
Taşacak Bu Deniz 3. Bölüm
TOTAL (1) : 8,94
AB (1) : 7,63
ABC1 (1) : 9,69
Taşacak Bu Deniz 3. Bölüm
Yükselemez o dizi pek alırsa anca AS ve KŞ'den kitle çalmalı o da pek mümkün değil şu sıralarBen Onun Annesiyim en az 3.50 alır demiştim, haftaya yükseliriz. ❤️
Kızılcık Şerbeti 5.20'ye kadar düşmüş. Artık sezon sonu bitmeli kesinlikle.
Arka Sokaklar halen çok iyi, helal olsun.
Taşacak Bu Deniz çok iyi yükselmiş, ona da helal olsun.
Yok o güne gelmez. Hemen üzülme.Yükselemez o dizi pek alırsa anca AS ve KŞ'den kitle çalmalı o da pek mümkün değil şu sıralarumarım Yeraltı Cuma'ya gelmez.
İzle aga izle izle izle !Taşacak Bu Deniz’e büyük tebrikler. İş yerindeki oda arkadaşım da çok iyi dizi diyor. Aslında izlesem ben de severim kesin ama bu sezon çok fazla dizi izlediğim için bulaşmayacağım.
Kızılcık Şerbeti sonunda devrildi. Bir Yalı Çapkını izleyicisi olarak memnunum durumdan. Farkın daha da açılması dileklerimle.![]()
Kızılcık Şerbeti sonunda devrildi. Bir Yalı Çapkını izleyicisi olarak memnunum durumdan. Farkın daha da açılması dileklerimle.![]()
Reytingleri Dizilah'tan koysan olmaz mı artış düşüş miktarları ve share oranlarıyla görmek daha iyi oluyor. Bu seferlik senin yerine ben yapayım.Taşacak Bu Deniz 3. Bölüm
Arka Sokaklar 724. Bölüm
TOTAL (2) : 6,24
AB (4) : 3,20
ABC1 (6) : 4,37
Kızılcık Şerbeti 110. Bölüm
TOTAL (3) : 5,93
AB (2) : 5,20
ABC1 (2) : 6,48
Ben Onun Annesiyim 1. Bölüm
TOTAL (14) : 2,35
AB (14) : 1,75
ABC1 (16) : 1,97
Olur bir dahakine yorulmam 😂Ben Onun Annesiyim'e kanalın hiç güvenmediği belliydi yoksa cumaya koymak için göz göre göre yeni rakibin başlayıp palazlanmasını beklemeden eylülde yayına girerdi. O zaman başlasa kesin tutardı anlamında söylemiyorum ama en azından ilk bölüm reytingi daha iyi gelirdi. Dün akşam fikir sahibi olmak için izledim oyuncular iyi olsa da diğer rakiplerden izleyici çalabilmesini sağlayacak bir çekiciliği yok maalesef. Hatta vibe olarak tutmayan diğer Medyapım işlerini (Misafir, Korkma Ben Yanındayım) anımsatıyor. Umarım gelecek hafta şaşırtır ama bu düşük açılıştan sonra kanalın bile toparlamak için uğraşacağını sanmıyorum.
Kızılcık Şerbeti'nde sonunda beklenen olmuş ve zirveyi kaybetmiş ama bu haliyle bile çoğu diziyi kıskandıracak oranlar almaya devam ediyor öldü bitti denmesinin anlamı yok. Yine de kanalın daha fazla ısrarcı olmadan bu sezon sonunda bitirmesi gerekiyor yoksa işin ucunda Yalı Çapkını gibi 2-3 reytinglerde final yapma ihtimali var.
Aşk ve Gözyaşı bence hiç ekrana dönmesin bu gidişle gelecek hafta 0 küsür falan görür.
Malum dizi hakkında kanalından içeriğine kadar sert düşüncelerim var ama kimseyle uğraşacak halim olmadığı için mecburen kendimi frenliyorum. Zihniyetlerinden tiksindiğim o iki senarist kadın ne yazsa özellikle ilk bölümlerinde çok yüksek oranlar alıyor ama sonradan sönüyorlar zaten kendileri de yarıda bırakıyor. OGM şimdilik Kızılcık Şerbeti'nden aldığı intikamın tadını çıkarsın ama şahsen asla tebrik edip alkış tutacağım bir iş olmayacak.
------
Reytingleri Dizilah'tan koysan olmaz mı artış düşüş miktarları ve share oranlarıyla görmek daha iyi oluyor. Bu seferlik senin yerine ben yapayım.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir seri katil olan kasap çetesini Cevher’e bağlasalar bu çete hem insanların etini satıyor hem birde öldürüp hem birde organlarınıda satıyor herkesde mecbur yemek zorunda yoksa hedef onlara geliyor Türkiye’deki herkes özellikle Bu çete Türkiye’de bir teşkilat oluşturmuş Nasıl fikir Arka Sokaklar için @AlemdarOlur bir dahakine yorulmam 😂
Ağzından bal damlayiii8-9 reyting az geliyor daha iyi taşmamız lazım en az 21+ reyting kadar
Final ve NOW ? Yayından kalkmaz mı 😂Ben Onun Annesiyim 3. bölüm final, fazla ilerisi olmaz.![]()