24 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Taşacak Bu Reyting
Dizi şov yapmış dün bende takip ettim 10 reytingler dayanmış tebrik ederim.

Arka Sokaklar ben düşer diye tahmin ediyordum aksine aynı kalmış süper haftaya sağlam bir bölüm gelecek Total 2. sıra garanti olmuş artık.

Kızılcık Şerbeti resmen çökmüş ve hakettiler, bitirin artık kardeşim dizinin ilk bölümleri ile alakası yok oyuncular bile inanmıyor ne olduğuna.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu arada dün yeni dizimi vardı ya haberim yoktu ezilmiş zaten dizilerin arasında 1.75 ile.

Taşacak Bu Denizin AB performansı Uzak Şehir'e benziyor. Diğer iki grupta uçarak yükselişini drvam ettirirken, AB gıdım gıdım yukarı gidiyor ☺️

Taşacak Bu Deniz ezip geçmiş rakiplerini, üçüncü bölümde liderliğe oturdu. Geçen hafta Kızılcık Şerbeti'ni geçemez diyenlerin yorumlarını alalım

Haftaya da taşacak bu deniz birinciliği kaptırmaz tahminimce.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Ben Onun Annesiyim en az 3.50 alır demiştim, haftaya yükseliriz. ❤️
Kızılcık Şerbeti 5.20'ye kadar düşmüş. Artık sezon sonu bitmeli kesinlikle.
Arka Sokaklar halen çok iyi, helal olsun.
Taşacak Bu Deniz çok iyi yükselmiş, ona da helal olsun.

• Beğendim
Ben Onun Annesiyim en az 3.50 alır demiştim, haftaya yükseliriz. ❤️
Kızılcık Şerbeti 5.20'ye kadar düşmüş. Artık sezon sonu bitmeli kesinlikle.
Arka Sokaklar halen çok iyi, helal olsun.
Taşacak Bu Deniz çok iyi yükselmiş, ona da helal olsun.
Yükselemez o dizi pek alırsa anca AS ve KŞ'den kitle çalmalı o da pek mümkün değil şu sıralar :( umarım Yeraltı Cuma'ya gelmez.

• Beğendim
İlk bölümün beğenilmemesi ve çoğu sahnelerin yeniden çekilmesi derken yayına çıkana kadar rakipleri yarışa başlamadan yarış dışı bırakmıştı zaten Ben Onun Annesiyim'i. Tekrarları da bölüm kadar kötü gitmiş, buradan döner mi dönmez mi bilmiyorum ama gün değişikliği biraz daha artırır oranları sanki?

Arka Sokaklar tek fragman ve iki ön izleme ile Total ve AB'de iyi kıpırdamalar yaşamış, oranlarını da Kızılcık Şerbeti'nin aksine korumuş. Gelecek hafta biraz daha yükseliş yaşayabilir, yeni bölüm fragmanı güzeldi.

Kızılcık Şerbeti bu saatten sonra bu oranları korumaya bakmalı. :A Kanal daha da düşüş yaşamaz ise sezon sonuna kadar devam ettirir önceki sezonlar hatırna. Aslında tekrardan yükselmesi zor değil ama bölümleri öylesine yazdıkları için imkansız.

Hem senaryosu hem hikayedeki ekran süresi hem müzikleri hem de çekimleri ile belirli bir dengede ilerliyor Taşacak Bu Deniz tıpkı geçen sezon Uzak Şehir'in ilerlediği gibi. Ortiler de bu işi çok iyi yapıyor. Ekstra bir durum olmadıkça yükselişin devam edeceğini düşünüyorum, 14+ reyting görecektir yıl sonuna kadar.

Taşacak Bu Deniz’e büyük tebrikler. İş yerindeki oda arkadaşım da çok iyi dizi diyor. Aslında izlesem ben de severim kesin ama bu sezon çok fazla dizi izlediğim için bulaşmayacağım.

Kızılcık Şerbeti sonunda devrildi. Bir Yalı Çapkını izleyicisi olarak memnunum durumdan. Farkın daha da açılması dileklerimle. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
Taşacak Bu Deniz’e büyük tebrikler. İş yerindeki oda arkadaşım da çok iyi dizi diyor. Aslında izlesem ben de severim kesin ama bu sezon çok fazla dizi izlediğim için bulaşmayacağım.

Kızılcık Şerbeti sonunda devrildi. Bir Yalı Çapkını izleyicisi olarak memnunum durumdan. Farkın daha da açılması dileklerimle. :A
İzle aga izle izle izle !

Adsız...png

trt1 dizisine kocaman tebrikler. Sezona gec baslamasina ragmen reytingleri aldi görürdü. Uzak sehir etkisimi olacak yoksa belli bir bölüm sonra düsüse mi gececek zamanla görecegiz.

Arka Sokaklar yeniden yükselise gecmis. Haftaya biraz daha yükselme durumu var. Ekranlarin en yasli dizisi olmasina ragmen dimdik ayakta. Diziye helal olsun.

Kizilcik Serbeti gecen hafta kazandigi reytingleri geri vermis. Fragmanda pek güzel degil, artik Isil hamlesine gecis yapacaklardir. 1-2 bölüm sonrasi yeniden yükselis yasayacagini düsünüyorum. Her sey bir kac senaryoya bakar. 110 bölum yayinlanmis yorgun bir dizi 4-5 reyting aliyorsa bu basaridir. Elbet zamaninda cok yüksek reyting aldigi icin bu kayiplar göze batiyordur ama cok önemli oyunculari diziden ayrilmasina ragmen kanalini sirtlamaya devam ediyor.

Now dizisinin fragmanlari bile ilgi cekici degildi. Ask ve Gözyasi ile 4. dizi olmak icin yarisacaklar. Ask ve Gözyasi yayinlanmis olsa bu reytingi bile almazdi belki. Kendine bu anlamda avantaj saglamis oldu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben Onun Annesiyim'e kanalın hiç güvenmediği belliydi yoksa cumaya koymak için göz göre göre yeni rakibin başlayıp palazlanmasını beklemeden eylülde yayına girerdi. O zaman başlasa kesin tutardı anlamında söylemiyorum ama en azından ilk bölüm reytingi daha iyi gelirdi. Dün akşam fikir sahibi olmak için izledim oyuncular iyi olsa da diğer rakiplerden izleyici çalabilmesini sağlayacak bir çekiciliği yok maalesef. Hatta vibe olarak tutmayan diğer Medyapım işlerini (Misafir, Korkma Ben Yanındayım) anımsatıyor. Umarım gelecek hafta şaşırtır ama bu düşük açılıştan sonra kanalın bile toparlamak için uğraşacağını sanmıyorum.

Kızılcık Şerbeti'nde sonunda beklenen olmuş ve zirveyi kaybetmiş ama bu haliyle bile çoğu diziyi kıskandıracak oranlar almaya devam ediyor öldü bitti denmesinin anlamı yok. Yine de kanalın daha fazla ısrarcı olmadan bu sezon sonunda bitirmesi gerekiyor yoksa işin ucunda Yalı Çapkını gibi 2-3 reytinglerde final yapma ihtimali var.

Aşk ve Gözyaşı bence hiç ekrana dönmesin bu gidişle gelecek hafta 0 küsür falan görür. :A

Malum dizi hakkında kanalından içeriğine kadar sert düşüncelerim var ama kimseyle uğraşacak halim olmadığı için mecburen kendimi frenliyorum. Zihniyetlerinden tiksindiğim o iki senarist kadın ne yazsa özellikle ilk bölümlerinde çok yüksek oranlar alıyor ama sonradan sönüyorlar zaten kendileri de yarıda bırakıyor. OGM şimdilik Kızılcık Şerbeti'nden aldığı intikamın tadını çıkarsın ama şahsen asla tebrik edip alkış tutacağım bir iş olmayacak.
------

Taşacak Bu Deniz 3. Bölüm
TOTAL (1) : 8,94
AB (1) : 7,63
ABC1 (1) : 9,69

Arka Sokaklar 724. Bölüm
TOTAL (2) : 6,24
AB (4) : 3,20
ABC1 (6) : 4,37

Kızılcık Şerbeti 110. Bölüm
TOTAL (3) : 5,93
AB (2) : 5,20
ABC1 (2) : 6,48

Ben Onun Annesiyim 1. Bölüm
TOTAL (14) : 2,35
AB (14) : 1,75
ABC1 (16) : 1,97
Reytingleri Dizilah'tan koysan olmaz mı artış düşüş miktarları ve share oranlarıyla görmek daha iyi oluyor. Bu seferlik senin yerine ben yapayım. :A

G4FoDEbWsAAWJf1
G4FoDy6WgAIxkAA
G4FoDkHXwAAZ44u
G4FoDVVXMAAZkcV

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben Onun Annesiyim'e kanalın hiç güvenmediği belliydi yoksa cumaya koymak için göz göre göre yeni rakibin başlayıp palazlanmasını beklemeden eylülde yayına girerdi. O zaman başlasa kesin tutardı anlamında söylemiyorum ama en azından ilk bölüm reytingi daha iyi gelirdi. Dün akşam fikir sahibi olmak için izledim oyuncular iyi olsa da diğer rakiplerden izleyici çalabilmesini sağlayacak bir çekiciliği yok maalesef. Hatta vibe olarak tutmayan diğer Medyapım işlerini (Misafir, Korkma Ben Yanındayım) anımsatıyor. Umarım gelecek hafta şaşırtır ama bu düşük açılıştan sonra kanalın bile toparlamak için uğraşacağını sanmıyorum.

Kızılcık Şerbeti'nde sonunda beklenen olmuş ve zirveyi kaybetmiş ama bu haliyle bile çoğu diziyi kıskandıracak oranlar almaya devam ediyor öldü bitti denmesinin anlamı yok. Yine de kanalın daha fazla ısrarcı olmadan bu sezon sonunda bitirmesi gerekiyor yoksa işin ucunda Yalı Çapkını gibi 2-3 reytinglerde final yapma ihtimali var.

Aşk ve Gözyaşı bence hiç ekrana dönmesin bu gidişle gelecek hafta 0 küsür falan görür. :A

Malum dizi hakkında kanalından içeriğine kadar sert düşüncelerim var ama kimseyle uğraşacak halim olmadığı için mecburen kendimi frenliyorum. Zihniyetlerinden tiksindiğim o iki senarist kadın ne yazsa özellikle ilk bölümlerinde çok yüksek oranlar alıyor ama sonradan sönüyorlar zaten kendileri de yarıda bırakıyor. OGM şimdilik Kızılcık Şerbeti'nden aldığı intikamın tadını çıkarsın ama şahsen asla tebrik edip alkış tutacağım bir iş olmayacak.
------

Reytingleri Dizilah'tan koysan olmaz mı artış düşüş miktarları ve share oranlarıyla görmek daha iyi oluyor. Bu seferlik senin yerine ben yapayım. :A

G4FoDEbWsAAWJf1
G4FoDy6WgAIxkAA
G4FoDkHXwAAZ44u
G4FoDVVXMAAZkcV
Olur bir dahakine yorulmam 😂

Olur bir dahakine yorulmam 😂
Bir seri katil olan kasap çetesini Cevher’e bağlasalar bu çete hem insanların etini satıyor hem birde öldürüp hem birde organlarınıda satıyor herkesde mecbur yemek zorunda yoksa hedef onlara geliyor Türkiye’deki herkes özellikle Bu çete Türkiye’de bir teşkilat oluşturmuş Nasıl fikir Arka Sokaklar için @Alemdar

Forum İstatistikleri

Konular
176,078
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor