24 Ekim 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,431
Puanı
860
Keşke sen de bazı dizilere başlayıp (daha doğrusu geri dönüp) doğru karar verebilsen.
İnan izleyecek vaktim yok, bir bölüm diziyi bile 3-4 güne yayarak anca izleyebiliyorum. O derece yoğunum yani, yoksa dizi bırakmak gibi huyum yoktur.

Reactions: Aserat
Yalancılar ve Mumları.

'Yargı' uçuşunu sürdürüyor, yok böyle dizi... 2 reytingle başlayıp çift rakamlara kadar geldi. Çevremde herkes bu diziyi izliyor, herkes bu diziden bahsediyor. Kaliteli işlerin ilgi görmesi çok mutluluk verici. Kanal D & Ay Yapım ikilisini halkımız özlemiş, devamı da gelir umarım. Kocaman tebrikler tüm ekibe.

Yargı tebrikler, acaba yine aynı zamanda ama pazartesi başlasaydı acaba kaç alırdı?
Malum selçuklu ve üç kuruş kasıma kaldılar, bence yine bu sonuçlara yakın alırdı.

Yargıyı öneren çok kişi oldu mutlaka izleyeceğim. Acaba hafta içi başlasaydı ne olurdu reytingler, bence daha yüksek.

Yargı resmen yargı dağıtmış.
AB birinciliğini 5. bölümde bekliyordum aslında ama katilin ortaya çıkmasından sonraki süreç hikaye anlamında daha çok merak edildiği için üstüne kata kata zirveye oturdu helal olsun.
Başta tutmaz diyenlerin sayısı çoktu ama o kadar harika bir iş ki karşılığını bulmasına çok sevindim.

Reactions: 12.Adam and cookies
Yargı yargı dağıtıyor
Teşkilat denilen tuhaf diziyi geçtiğine çok sevindim harika ya

------

Darısı sedefin başına