24 Ekim 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,432
Puanı
860
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
'Teşkilat' Total'de 1. olmayı sürdürürken 'Yargı' ciddi bir yükselişle AB ve ABC1 zirvesini kaptı!

screenshot-1-Kjff.jpg
4psyps.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
'Yargı' uçuşunu sürdürüyor, yok böyle dizi... 2 reytingle başlayıp çift rakamlara kadar geldi. Çevremde herkes bu diziyi izliyor, herkes bu diziden bahsediyor. Kaliteli işlerin ilgi görmesi çok mutluluk verici. Kanal D & Ay Yapım ikilisini halkımız özlemiş, devamı da gelir umarım. Kocaman tebrikler tüm ekibe. :Z

Yargı tebrikler, acaba yine aynı zamanda ama pazartesi başlasaydı acaba kaç alırdı?
Malum selçuklu ve üç kuruş kasıma kaldılar, bence yine bu sonuçlara yakın alırdı.

Yargı resmen yargı dağıtmış. :Z AB birinciliğini 5. bölümde bekliyordum aslında ama katilin ortaya çıkmasından sonraki süreç hikaye anlamında daha çok merak edildiği için üstüne kata kata zirveye oturdu helal olsun. :Z Başta tutmaz diyenlerin sayısı çoktu ama o kadar harika bir iş ki karşılığını bulmasına çok sevindim. :bhr:

• Harika
Reactions: 12.Adam and cookies
Yargı yargı dağıtıyor :Z Teşkilat denilen tuhaf diziyi geçtiğine çok sevindim harika ya :Z
------

Yargı resmen yargı dağıtmış. :Z AB birinciliğini 5. bölümde bekliyordum aslında ama katilin ortaya çıkmasından sonraki süreç hikaye anlamında daha çok merak edildiği için üstüne kata kata zirveye oturdu helal olsun. :Z Başta tutmaz diyenlerin sayısı çoktu ama o kadar harika bir iş ki karşılığını bulmasına çok sevindim. :bhr:
Darısı sedefin başına :A