Gıcık kaptığım bir dizi ama oranları dert edeceğiniz kadar kötü değil ve yükselir illa ki fakat eski oranlar olmaz tabikiSenaryo fena gitmiyor aslında sıkıntı müziklerin olmayışı ve durgun sahneler. Hiçbir albenili yanı yok. Düzelecek inanıyorum
Gıcık kaptığım bir dizi ama oranları dert edeceğiniz kadar kötü değil ve yükselir illa ki fakat eski oranlar olmaz tabikiSenaryo fena gitmiyor aslında sıkıntı müziklerin olmayışı ve durgun sahneler. Hiçbir albenili yanı yok. Düzelecek inanıyorum
Olabilir. AB zaten tamamiyle yarışmaya yöneldi bu sezon, MasterChef izliyor.Aslında o da benzer dizi ama bu kadar yükseklere çıkmadı. 8 falan aldı AB grubu yine iyi değildi.
Kıvır anam kıvır.Valla bölüm güzel çıkmadı hayal kırıklığına uğrattı beni tek umudum Volkan Kocatürk o hareketliliği sağlar inşallah
Şom ağzınızı açmayın yEğer zümrüdüanka böyle düşerse her hafta öğretmenden sonra zümrüdüanka final
Hayatım o dizinin sorununun yönetmen olmadığını ne zaman anlarsın tahminen.Valla bölüm güzel çıkmadı hayal kırıklığına uğrattı beni tek umudum Volkan Kocatürk o hareketliliği sağlar inşallah
Nazar ettin @denizz19Valla bölüm güzel çıkmadı hayal kırıklığına uğrattı beni tek umudum Volkan Kocatürk o hareketliliği sağlar inşallah
Sanmıyorum Nurgül Yeşilçay li diziyi hafta sonu yapmazlar..FOX'un aklı varsa Kefaret'i bu güne koyar. Salı günü tutmama ihtimali yüksek (zaten Baraj da iyi kötü günü kurtarıyor) ama cumartesi dram isteyen kitleye hitap edebilir. Nasılsa artık Z**rüdüanka'dan bir şey olmayacak fazla uzatmasınlar.
Songül Öden de ünlü bir isim ama mesela son dizisi hafta sonuydu. Kıvanç, Beren, Kenan gibi aşırı star bir isim değilse oyuncuya göre gün seçimi yapılmaz.Sanmıyorum Nurgül Yeşilçay li diziyi hafta sonu yapmazlar..
Haklisin aslında ama bakınca barajın ve zümrüduankanın reytingi kanalın idare edeceği reytingler değil.Bence ıkiside kısa zamanda final yaparlar... İki günde aynı zamanda boşalırsa kanal Kefareti Salıya koyar diye düşünüyorüm.Songül Öden de ünlü bir isim ama mesela son dizisi hafta sonuydu. Kıvanç, Beren, Kenan gibi aşırı star bir isim değilse oyuncuya göre gün seçimi yapılmaz.
Haftaya konuşalımHayatım o dizinin sorununun yönetmen olmadığını ne zaman anlarsın tahminen.