Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%
  • İbrahim Tatlıses Konseri | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    20
Reytingler belli olsada bende ekleyeyip gidip uyumaya devam edeyim :A @Özgür (2 saat gerideyiz artık :A )

Bu hafta okullar tatil olacak hâliyle herkes evde. Eklemelerde biraz sorun yaşarım ama bu tatil sonrası bu saatlerde otomatikmen zaten ayakta olacağım için geç olmadan eklerim artık :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Doğan
Reytingler belli olsada bende ekleyeyip gidip uyumaya devam edeyim :A @Özgür (2 saat gerideyiz artık :A )

Bu hafta okullar tatil olacak hâliyle herkes evde. Eklemelerde biraz sorun yaşarım ama bu tatil sonrası bu saatlerde otomatikmen zaten ayakta olacağım için geç olmadan eklerim artık :Z
Açıklandımı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk totalde zirvede.
Gönül Dağı totalde 4.sırada AB'de 2.sırada. Zümrüdüanka totalde 7.sırada AB'de 10.sırada.

• Beğendim
Reactions: Doğan
KuzeyYıldızıİlkAşk
Total : 6,16 AB : 2,89 ABC1 : 3,66

• Beğendim
Reactions: Doğan
Sonuçlar eklendi, yalnız ben olacakları öngörüp önden şu yorumu hazır etmiştim bile 😱 tahminlerim yine nokta atışı :A
IMG_20201025_083922.jpg

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino ve ilgili herkes