Iyy ben bu zevksiz izleyicilerden. BıktımIııı
Total'de 4 reyting almış sanırım.
Iyy ben bu zevksiz izleyicilerden. BıktımIııı
Total'de 4 reyting almış sanırım.
Gönül Dağı artmış, yoksa bende bir şeyler derdim.Iyy ben bu zevksiz izleyicilerden. Bıktım
TABLOSU VAR MI REYTİNGİN ?Gönül Dağı artmış, yoksa bende bir şeyler derdim.
Yok daha sanırım. Twitter'da sadece oranları paylaştılar.TABLOSU VAR MI REYTİNGİN ?
Gönül Dağı artmış, yoksa bende bir şeyler derdim.
OkeyyyyYok daha sanırım. Twitter'da sadece oranları paylaştılar.
Kanal çok iyi ir hamle yaptı bu diziyi Cumartesi'ye koyarak. Kalk Gidelim 2 reytinge daha yeni çıkmıştı, bu dizi 6 reyting aldı ikinci haftasından. Bende kış aylarında 10 reytingi görebileceğini düşünüyorum.Gönül Dağı bu gidişle dahada artmaya devam eder abde 10 reytingi bulur gibi
Bu sene TRT iyi işler çıkarttı. Pazartesi uyanış Salı Masumlar AP. Çarşamba benim adım melek Perşembe kalk gidelim de yeteri oranlar aliyo cuma payitaht cumartesi gönül dağı derken pazar günü hariç bütün günler güzel reytingler aliyor.Kanal çok iyi ir hamle yaptı bu diziyi Cumartesi'ye koyarak. Kalk Gidelim 2 reytinge daha yeni çıkmıştı, bu dizi 6 reyting aldı ikinci haftasından. Bende kış aylarında 10 reytingi görebileceğini düşünüyorum.
Yine nokta atışı...Sonuçlar eklendi, yalnız ben olacakları öngörüp önden şu yorumu hazır etmiştim bile 😱 tahminlerim yine nokta atışı
Ekli dosyayı görüntüle 94255
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino ve ilgili herkes
İstersen ben de eklerim dert değil.Reytingler belli olsada bende ekleyeyip gidip uyumaya devam edeyim@Özgür (2 saat gerideyiz artık)
Bu hafta okullar tatil olacak hâliyle herkes evde. Eklemelerde biraz sorun yaşarım ama bu tatil sonrası bu saatlerde otomatikmen zaten ayakta olacağım için geç olmadan eklerim artık
Pazar gününe de güzel bir iş gelirse TRT daha kolay kolay zirveyi bırakmaz gibi.Bu sene TRT iyi işler çıkarttı. Pazartesi uyanış Salı Masumlar AP. Çarşamba benim adım melek Perşembe kalk gidelim de yeteri oranlar aliyo cuma payitaht cumartesi gönül dağı derken pazar günü hariç bütün günler güzel reytingler aliyor.
Sen ekleyen kadar eminim 2 kere rüya görüp damlarım forumaYine nokta atışı...
İstersen ben de eklerim dert değil.
@denizz19 onun Twitter hesabını takip edebilirsin. Kendisi tek tek oranları belirtip analiz yorumunu da eklemekte 😊Reytinglere nerden baktınız
Teşekkürler canım@denizz19 onun Twitter hesabını takip edebilirsin. Kendisi tek tek oranları belirtip analiz yorumunu da eklemekte 😊
Ben herzaman onun hesabından takip ediyorum
https://twitter.com/x/status/1320268772347940864
Aslında senin paylaşımlarını burada çok paylaşıyorum ama herzaman etiketlemiyorum seniTeşekkürler canım
Geç kaldım sanırım.Sen ekleyen kadar eminim 2 kere rüya görüp damlarım foruma
11.15'e kadar giremesem ekleyin
SS'de saat harici diğer detayları sansürledimhangi uygulamalarım var bilinmesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?