24 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Big bang geliyor 10 kasimda

Bu arada ambulans yollayin @denizz19 un evine boğaz köprüsuünü de yayalara kapatin intihar falan eder @mrt-06 @çiğdem- @eskici

İşte konuda görmek istediğimiz objektif yorumlar bunlar helal olsun @Billy Kane

İçerde müthiş yükselmiş tebrikler dizime
Kırgınlar'ın 10.45'lik rekorunu A/B grubunda geçmişiz ayrıca özetimiz de öyle çılgın atmış ki Kırgınlar'ın yeni bölüm + özet, bizim özete yetişememiş bile

Bu arada @Çiğdem- gelip kendini övmeden ben onu öveyim dün yorum konusunda @xemrexxx aksiyondan ne anlar totalde 8 alırız demiştin öyle de oldu, nadir tutturduğun tahminlerinden biri oldu tebrikler

Ama Songül'ün babası gelmişti diziye totalde Kırgın Çiçekler birinci olmalıydı
Sesli güldüm
Songül'ün babası nedir ya umut bağladıkları şeye bak

İçerde mükemmel gitmiş, 10. bölüme kadar Total'de 10 reytingi aşmayı hedefliyoruz
Bu arada 27 share ile her 3 kişiden biri içerdeymiş

Kırgınlar büyük çakılışa devam ediyor, gelecek hafta tek kalesi Total dışında Babam ve Ailesi'ne geçilir artık

Babam ve Ailesi yükselişine devam ediyor, sezon ortasına doğru ikinciliğini büyük ölçüde sağlamlaştırır.

Paramparça ufak da olsa yükseliyor ama sezon sonunu göremez.

Hangimiz Sevmedik için final yolu gözüküyor artık.

Rüzgarın Kalbi için diyecek bir şey yok, kanal yazık etti

Yalan söyleme sesli falan gülmedin hem sen gülmezsin ki diş tellerin var

Çakılış mı
İçerde oynayabileceği kozları oynuyor 10.bölüm sonrası bittiniz

Çakılış mı
Gücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruz
10. bölümde sizi üçe beşe katlayacağız, şimdiden gidin Kanal D ile kapışın siz

Gücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruz
10. bölümde sizi üçe beşe katlayacağız, şimdiden gidin Kanal D ile kapışın siz
Songül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksiniz

Çakılış mı
Canım benim diş tellerim çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu Kırgınlar'ın İçerde'den fark yediği gerçeğini böyle basit algı operasyonlarıyla örtbas edemezsin

+10 ya işte beklentimiz sırada +12 var
coming soon

dun paramparcanin sayfasina baktim isvecce dizinin harika oldugunu yazmislar.
arastirdim ve dizideki neriman karakterini en cok begenmisler. idolumuz diye yorumlar var

Neriman avrupalilarin kalbinide fethetmis

Songül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksiniz
Bence kırgın çiçekler benim gibi hayal etmeli tuvalette bomba hemde c4 kızlar tuvaletinde

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerde dizisinin ab gurubu gerçekten tebriği hak ediyor ama ben toteli daha çok önemseyen birisi olarak içerdenin bu hafta 8 alması beni çok daha mutlu etti haftaya 8 üstüde olur virgül ile yani bölüm durgun falan değildi film gibi çok sürükleyici çok akıcı bir bölümdü zaten oranlar hakkını vermiş bölümün

Kırgın Çiçekler ab gurubunda çökmüşüz ama burdada toteli önemseyerek 2.cilik iyidir diyorum ama survivor geldiğinde 2.sırayı alır totelde ama 1.sırayı alamaz

Uzun bir aradan sonra ilkeli, objektif ve tarafsız bir yorum
Tebrik ediyorum reyting yorumunu yapan sevgili @Billy Kane kardeşimi

İçerde'nin başarısını çekemeyenleri gözlük takmaya ve tabloyu baştan aşağı bir daha kontrol etmeye davet ediyorum
Daha bu oranlar kış ayına doğru 12'leri 13'leri görecek. Songül'ün babasına umut bağlayıp hayal kırıklığına uğrayanlara önümüzdeki aylarda Kerimcan Durmaz'lı Survivor'ı beklemeyi tavsiye ediyorum
Haftaya görüşmek üzere, esen kalın