24 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

İçerde şirketimizin yüzünü güldürüyor. Geçen sene tek dizi yaptiğimiz halde bu reytingleri görememiştik:A bu sene 3 dizi yapıyoruz(şuanlık 4 yolda) ama maşallahımız var :A Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi :Z @xemrexxx

@denizz19 abc1'e ne diyorsun? :A sonuçta ab var o grupta:A

Müge Anlı'ya helal olsun yine perşembe günü şuan en zayıf gün, eğer VS normal başlangıç yaparsa 4-5 ile Müge Anlı perşembe günü ilk 3te olur:A Esra Erol yine fark atmiş:Z
Big bang geliyor 10 kasimda:A
Bu arada ambulans yollayin @denizz19 un evine boğaz köprüsuünü de yayalara kapatin intihar falan eder @mrt-06 @çiğdem- @eskici :F

İşte konuda görmek istediğimiz objektif yorumlar bunlar helal olsun @Billy Kane :A

İçerde müthiş yükselmiş tebrikler dizime :D Kırgınlar'ın 10.45'lik rekorunu A/B grubunda geçmişiz ayrıca özetimiz de öyle çılgın atmış ki Kırgınlar'ın yeni bölüm + özet, bizim özete yetişememiş bile :A

Bu arada @Çiğdem- gelip kendini övmeden ben onu öveyim dün yorum konusunda @xemrexxx aksiyondan ne anlar totalde 8 alırız demiştin öyle de oldu, nadir tutturduğun tahminlerinden biri oldu tebrikler :A

Ama Songül'ün babası gelmişti diziye totalde Kırgın Çiçekler birinci olmalıydı :( :A
Sesli güldüm :A Songül'ün babası nedir ya umut bağladıkları şeye bak :F

İçerde mükemmel gitmiş, 10. bölüme kadar Total'de 10 reytingi aşmayı hedefliyoruz :A Bu arada 27 share ile her 3 kişiden biri içerdeymiş :D

Kırgınlar büyük çakılışa devam ediyor, gelecek hafta tek kalesi Total dışında Babam ve Ailesi'ne geçilir artık :D

Babam ve Ailesi yükselişine devam ediyor, sezon ortasına doğru ikinciliğini büyük ölçüde sağlamlaştırır.

Paramparça ufak da olsa yükseliyor ama sezon sonunu göremez.

Hangimiz Sevmedik için final yolu gözüküyor artık.

Rüzgarın Kalbi için diyecek bir şey yok, kanal yazık etti :(

İşte konuda görmek istediğimiz objektif yorumlar bunlar helal olsun @Billy Kane :A

İçerde müthiş yükselmiş tebrikler dizime :D Kırgınlar'ın 10.45'lik rekorunu A/B grubunda geçmişiz ayrıca özetimiz de öyle çılgın atmış ki Kırgınlar'ın yeni bölüm + özet, bizim özete yetişememiş bile :A

Bu arada @Çiğdem- gelip kendini övmeden ben onu öveyim dün yorum konusunda @xemrexxx aksiyondan ne anlar totalde 8 alırız demiştin öyle de oldu, nadir tutturduğun tahminlerinden biri oldu tebrikler :A

Sesli güldüm :A Songül'ün babası nedir ya umut bağladıkları şeye bak :F
Yalan söyleme sesli falan gülmedin hem sen gülmezsin ki diş tellerin var :A

İçerde mükemmel gitmiş, 10. bölüme kadar Total'de 10 reytingi aşmayı hedefliyoruz :A Bu arada 27 share ile her 3 kişiden biri içerdeymiş :D

Kırgınlar büyük çakılışa devam ediyor, gelecek hafta tek kalesi Total dışında Babam ve Ailesi'ne geçilir artık :D

Babam ve Ailesi yükselişine devam ediyor, sezon ortasına doğru ikinciliğini büyük ölçüde sağlamlaştırır.

Paramparça ufak da olsa yükseliyor ama sezon sonunu göremez.

Hangimiz Sevmedik için final yolu gözüküyor artık.

Rüzgarın Kalbi için diyecek bir şey yok, kanal yazık etti :(
Çakılış mı :F İçerde oynayabileceği kozları oynuyor 10.bölüm sonrası bittiniz :A

Çakılış mı :F İçerde oynayabileceği kozları oynuyor 10.bölüm sonrası bittiniz :A
Gücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruz :A 10. bölümde sizi üçe beşe katlayacağız, şimdiden gidin Kanal D ile kapışın siz :F

Gücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruz :A 10. bölümde sizi üçe beşe katlayacağız, şimdiden gidin Kanal D ile kapışın siz :F
Songül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksiniz :A

Canım benim diş tellerim çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu Kırgınlar'ın İçerde'den fark yediği gerçeğini böyle basit algı operasyonlarıyla örtbas edemezsin :A

+10 ya işte beklentimiz sırada +12 var :F coming soon

dun paramparcanin sayfasina baktim isvecce dizinin harika oldugunu yazmislar.
arastirdim ve dizideki neriman karakterini en cok begenmisler. idolumuz diye yorumlar var :D
Neriman avrupalilarin kalbinide fethetmis

Songül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksiniz :A
Bence kırgın çiçekler benim gibi hayal etmeli tuvalette bomba hemde c4 kızlar tuvaletinde

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerde dizisinin ab gurubu gerçekten tebriği hak ediyor ama ben toteli daha çok önemseyen birisi olarak içerdenin bu hafta 8 alması beni çok daha mutlu etti haftaya 8 üstüde olur virgül ile yani bölüm durgun falan değildi film gibi çok sürükleyici çok akıcı bir bölümdü zaten oranlar hakkını vermiş bölümün :Z:Z:Z

Kırgın Çiçekler ab gurubunda çökmüşüz ama burdada toteli önemseyerek 2.cilik iyidir diyorum ama survivor geldiğinde 2.sırayı alır totelde ama 1.sırayı alamaz :A :A :A

Uzun bir aradan sonra ilkeli, objektif ve tarafsız bir yorum :A Tebrik ediyorum reyting yorumunu yapan sevgili @Billy Kane kardeşimi :A

İçerde'nin başarısını çekemeyenleri gözlük takmaya ve tabloyu baştan aşağı bir daha kontrol etmeye davet ediyorum :A Daha bu oranlar kış ayına doğru 12'leri 13'leri görecek. Songül'ün babasına umut bağlayıp hayal kırıklığına uğrayanlara önümüzdeki aylarda Kerimcan Durmaz'lı Survivor'ı beklemeyi tavsiye ediyorum :A Haftaya görüşmek üzere, esen kalın :A