- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,061
Uf kes be.Ona satıcılık denmez vakitsizlik denir. Ayrıca satıcılık birini bırakıp diğerine geçmektir ben başka bir şeye geçmedim bırakınca
Al İşte bir satıcı da burda .ss
Uf kes be.Ona satıcılık denmez vakitsizlik denir. Ayrıca satıcılık birini bırakıp diğerine geçmektir ben başka bir şeye geçmedim bırakınca
Al İşte bir satıcı da burda .ss
Big bang geliyor 10 kasimdaİçerde şirketimizin yüzünü güldürüyor. Geçen sene tek dizi yaptiğimiz halde bu reytingleri görememiştikbu sene 3 dizi yapıyoruz(şuanlık 4 yolda) ama maşallahımız var
Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi
@xemrexxx
@denizz19 abc1'e ne diyorsun?sonuçta ab var o grupta
Müge Anlı'ya helal olsun yine perşembe günü şuan en zayıf gün, eğer VS normal başlangıç yaparsa 4-5 ile Müge Anlı perşembe günü ilk 3te olurEsra Erol yine fark atmiş
![]()
Sesli güldümAma Songül'ün babası gelmişti diziye totalde Kırgın Çiçekler birinci olmalıydı![]()
![]()
Yalan söyleme sesli falan gülmedin hem sen gülmezsin ki diş tellerin varİşte konuda görmek istediğimiz objektif yorumlar bunlar helal olsun @Billy Kane
İçerde müthiş yükselmiş tebrikler dizimeKırgınlar'ın 10.45'lik rekorunu A/B grubunda geçmişiz ayrıca özetimiz de öyle çılgın atmış ki Kırgınlar'ın yeni bölüm + özet, bizim özete yetişememiş bile
Bu arada @Çiğdem- gelip kendini övmeden ben onu öveyim dün yorum konusunda @xemrexxx aksiyondan ne anlar totalde 8 alırız demiştin öyle de oldu, nadir tutturduğun tahminlerinden biri oldu tebrikler
Sesli güldümSongül'ün babası nedir ya umut bağladıkları şeye bak
![]()
Çakılış mıİçerde mükemmel gitmiş, 10. bölüme kadar Total'de 10 reytingi aşmayı hedefliyoruzBu arada 27 share ile her 3 kişiden biri içerdeymiş
Kırgınlar büyük çakılışa devam ediyor, gelecek hafta tek kalesi Total dışında Babam ve Ailesi'ne geçilir artık
Babam ve Ailesi yükselişine devam ediyor, sezon ortasına doğru ikinciliğini büyük ölçüde sağlamlaştırır.
Paramparça ufak da olsa yükseliyor ama sezon sonunu göremez.
Hangimiz Sevmedik için final yolu gözüküyor artık.
Rüzgarın Kalbi için diyecek bir şey yok, kanal yazık etti![]()
Gücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruzYalan söyleme sesli falan gülmedin hem sen gülmezsin ki diş tellerin var
Çakılış mıİçerde oynayabileceği kozları oynuyor 10.bölüm sonrası bittiniz
![]()
Songül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksinizGücümüze güç, reytingimize reyting katmaya devam ediyoruz10. bölümde sizi üçe beşe katlayacağız, şimdiden gidin Kanal D ile kapışın siz
![]()
Canım benim diş tellerim çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu Kırgınlar'ın İçerde'den fark yediği gerçeğini böyle basit algı operasyonlarıyla örtbas edemezsinYalan söyleme sesli falan gülmedin hem sen gülmezsin ki diş tellerin var
Çakılış mıİçerde oynayabileceği kozları oynuyor 10.bölüm sonrası bittiniz
![]()
Bence kırgın çiçekler benim gibi hayal etmeli tuvalette bomba hemde c4 kızlar tuvaletindeSongül'ün babası sadece hapisten çıktı yani sahnesi 5 dakika bile değildi. Haftaya bayağı etkili geliyor bittiniz. 10 değil 8 alacaksınız ve ezileceksiniz![]()
Sen bence gel benim senaryom bu olaydan iyidir yaniAllah bu senaristi bildiği gibi yapsın Minnoşumun sahnelerini izleyeyim dedim izlemez olaydım :
2. saat 14. dakika 52. saniyeden itibaren bir-iki dklik kısma bakarmısınız Minnoşuma neler yapıyorlar
@Çiğdem- @destere @vadikızı @Doğu @xemrexxx @MayısKralı @gözlemci @Aserat @denizz19 @dosimosi
@*YıldırıM*
Hmm anladımCanım benim diş tellerim çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu Kırgınlar'ın İçerde'den fark yediği gerçeğini böyle basit algı operasyonlarıyla örtbas edemezsin![]()
Başka bir şey diyemezsin zaten Kırgınlar'ın bu hezimetinden sonraHmm anladım![]()
bu hafta paramparçaya oy kullan laAllah bu senaristi bildiği gibi yapsın Minnoşumun sahnelerini izleyeyim dedim izlemez olaydım :
2. saat 14. dakika 52. saniyeden itibaren bir-iki dklik kısma bakarmısınız Minnoşuma neler yapıyorlar
@Çiğdem- @destere @vadikızı @Doğu @xemrexxx @MayısKralı @gözlemci @Aserat @denizz19 @dosimosi
@*YıldırıM*