24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Totalölçer adlı alette 15 kg ve ustu gelen dizilere agir total denir bilelim bilgilendirelim

kaybedenler kulübü: beren-hazal-fahriye

kazananlar kulübü: bergüzar-serenay

vadi yine şovunu yaptı reytingleri patlattı ama bu bölüm için çok az bölüm mükemmeldi maça ve 1 haftalık araya rağme nartması bunu gösteriyo zaten haftaya 13.50 garanti gelir

bu vadi ne yapmış yaaaaaa...offffffffffffffffffffff..reytinglere bak reytinglereeeeeeeeeee..........sharen stone bu reytinglerle temel içgüdü 3 ü çeker kitabımaaaa....offfffffffffffffff....gideyimde karda kışda buz gibi bi su içeyim bu reytinglerin üstüneeeee...benim ateşim anca söner bu oranları gördükten sonraaaaaaaaaaaaa............offfffffffffffffffffff...

hızlı adın gibisin bir varsın bir yoksun hoşgeldin kardeş

hızlı adın gibisin bir varsın bir yoksun hoşgeldin kardeş
sağolasın kardeşşşş..vadinin reytingleri kadar hızlı akıyom forumdaaaaaa...tüm yapımları batırmış yine vadi...özetine yetişen yokkkkk..tarih yazılmış dün geceeeeeeeeeee....ahkine ahhhhhhhh..bu büyük gecede yanınızda olamadım kusura kalmayın gariiii canlarrrrrr...vadisevenlerrrrrrrr...vadiye gönülverenlerrrrrr...
T

dünkü bölümü nasıl buldun bır analiz yaparsın artık

hızlı ne adamsın ya güldürdün yine

bu totalölçer neyin nesiymiş loooooooooo..hergün bişey ölçer buluyolarrrrrrr..bu gidişle ölççek bişey kalmıyacak piyasadaaaa....

kaybedenler kulübü: beren-hazal-fahriye

kazananlar kulübü: bergüzar-serenay
neye göre kazandı-kaybetti beren 2 milyonluk reklam anlaşması yaptı
fahriye dieğr başrol olduğu diziye göre daha iyi gidiyor
bergüzar 2 yıldır kazanan zateb onnuki yeni bir oaly değil

bu totalölçer neyin nesiymiş loooooooooo..hergün bişey ölçer buluyolarrrrrrr..bu gidişle ölççek bişey kalmıyacak piyasadaaaa....
panpa senin mesajalrdaki hızı ne ölçecek ya da ölçebilen bişi çıkacak mı acaba

kurtlar vadisinde Fatma ve Alptekin aşkıda başlamadan bitmiş oldu
Fatma zamansız ayrıldı aramızdan

sen bu fatmaya niye taktın panpa
resmini koysana güzel mi bari=)

senaristleri çözemedim daha birhafta önce Alptekin ile Fatma'yı birbirlerine yaklaştırdılar
bu hafta fatmayı öldürdüler
bu kararsızlık kurtlar vadisine yakışmıyor
iddia o ki Fatma gezi eylemlerine destek vermiş

destek verdiyse resmi falan bulunur