24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Flaş..Flaş..Flaş..

Ben Bilmem Eşim Bilir daha çok reklam alabilmek için artık 19:45'de !..

Reklam almıyor diyenlere özellikle duyurulur...

Büyük Risk 19.45 gibi bitti , Muhteşem Yüzyıla 2-3 dakika sonra başlıyo.

Muhteşem Yüzyıl zamanla Total'de de zirveyi alabilir haftalıkta, daha bolca cinayet-gözyaşı olacak dizide. :)

kalitesiyle artması lazım cinayet ve gözyaşı vadidede var..... total dizilerinin aksiyonla yükselmesi normaldir ama hürrem gibi diziler kalitesiyle yükselir ..

normalde 15 alır diyorsun muhteşem için ama bu tns oranı tns de kaliteli diziler düşük çıktığı için ben Agb sonuçlarına göre 25 alacağını tahmin ediyorum ..

kalitesiyle artması lazım cinayet ve gözyaşı vadidede var..... total dizilerinin aksiyonla yükselmesi normaldir ama hürrem gibi diziler kalitesiyle yükselir ..

normalde 15 alır diyorsun muhteşem için ama bu tns oranı tns de kaliteli diziler düşük çıktığı için ben Agb sonuçlarına göre 25 alacağını tahmin ediyorum ..

Bütün diziler cinayet-gözyaşı-kan-şiddet ile Total'de yükselir, MY için de geçerli durum...

19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.59 , 2) SHOW: 3.54 , 3) ATV: 3.3 , 4) FOX: 2.85 , 5) STAR: 2.78

- - - Ekleme - - -

Reytingler normalleşmeye başladı yavaş yavaş...

- - - Ekleme - - -

mahoni, muhtesemyuzyil ve diğer MY izleyenler , dizinin reklam giriş-çıkışlarını sürekli yazmanız mümkün mü?

Muhteşem Yüzyıl özetş 20.45 gibi sonra erer , sonrada 10-15 dakika reklam verir ve 21.00gibi başlar bence.

muhteşem hürrem eskidende özete reklam koyardı ..

cihangire üzüldüm çok sempatik bir çocuk koymuşlar diziye, ama sakat ufaklık yazık olmuş..