Aksam da izlenme oranlari düsecek anlasilan..
Aksam da izlenme oranlari düsecek anlasilan..
aksam hürrem tokatladigindaki rakamlar görmek için aksamı bklioz
- - - Ekleme - - -
muhteşem arife artarsa helal dicem
15:00 - 16:00 ortalama <s>#</s>sbt<s>#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 2.83 , 2) KANALD: 1.89 , 3) SHOW: 1.24
FOX süper gidiyor! Kanal D'de iyi gidiyor gibi. Fakat Show Tv'de bir anda karşımıza çıktı ve hortladı!
Fox da tatil yapmayan kanallardan, bayram bayram bize acıklı diziler izletiyor.
Konunun ikinci mesajına "Burada SBT yayınlanmayacak" yazmıştım, hemen silindi, yerine Emre'nin mesajı geldi...
Uyduruk SBT'yi yayınlamamız tuhaf geliyor bana, bir de birileri yorum yapıyor ciddi ciddi.
Evet neden hala sbt yayınlanıyor ben de anlamış değilim...
Tamam anlık reytinglere baksınlar fikir edinmek için.(ki ben artık anlıklara bile bakmıyorum.) Ama Sbt reyting listesinin eklenmesi saçmalık.
Sbt kendini iyice rezil etti zaten. Resmi değil. Yanlı ve yanlış.
Şimdi de Trt'yi görmek için sbt'yi ekliyoruz diyecekler ama trt'yi görmek isteyen arasın bulsun. Şişirilmiş trt reytinglerine de gerek yok...
- - - Ekleme - - -
Hakikaten ciddi ciddi Sbt'yi yorumlayanlar var.Komik.
sbt yine çöktü beni affet reytinglerini göremedik
- - - Ekleme - - -
18:00 - 19:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.23 , 2) ATV: 3.11 , 3) STAR: 2.64
star haber yine iyi gitmis
düne göre kimse yükselmemis arifede bir kısım tatile gittigi kesin
Gündüz reytingleri çok düşüktü ama birazdan 10+ ile açılışı yaparız, MY bugün ortalamada 15 alır rahat, aksiyon bol...
Esra ve Müge nedense bugün hiç izlenmedi, Kanal D'nin yeni akışı ilk 2 gün tutmadı ama bayram başlayınca işe yaradı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?