destere hayırdır beni niye savunuyon noldu
baktım tek kalmışsın çırpınıyorsun bir destek olalım dedik kötümü yaptık ))
destere hayırdır beni niye savunuyon noldu
Patron Ömer mekana geldi, 1 kız istedi ilk önce Feli'yi seçti ama Feli hamile olduğu için işe çıkamazdı, arkasına dönüp Bahar'a "Ben hamileyim" dedi. Bahar da Ömer'e beni al, ben ondan daha tecrübeliyim dedi. Felicia'nın hayatını kurtardı... Bu bölümde daha birçok şey yaptı ama anlatırsam roman olur.
Bahar ne yapmisti ki Emre? 2 bölüm izleyemedim de..
Patron Ömer mekana geldi, 1 kız istedi ilk önce Feli'yi seçti ama Feli hamile olduğu için işe çıkamazdı, arkasına dönüp Bahar'a "Ben hamileyim" dedi. Bahar da Ömer'e beni al, ben ondan daha tecrübeliyim dedi. Felicia'nın hayatını kurtardı... Bu bölümde daha birçok şey yaptı ama anlatırsam roman olur.
Fatmagülün suçu ne çok dini bir dizi ya dime...arkadaş hatrı için kızcağız nelere katlanıyor desene ) ne muhteşem özveriler seyrediyoruz dizilerde ibret alınası şeyler )
BBEB konusuna açıklık getirecek misin ? Biz hata yaparsak hep yüzümüze vuruyorsun da...
takasın durum kötü isi desdesderona kalmış aslında iyi olabilir ikisi de 7D gözlük kullanıyor
Fatmagülün suçu ne çok dini bir dizi ya dime...
Destere tek kalırım sana muhtaç kalmam
Sabah bayram namazı var yatın
ne açıklığı gayet iyi gitti yine
Allah hepimizi szn gözlüklerdn korusn takas anlayamazsn niye demiyim anlayamazsn tabi imzadaki mesaj sana degil çünkü imzanın muhattabı kimse o anlar @destere sen de bahar için ónun alışveriş masrafını üstlen