24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas mesajım açık ama anlamadn gene destere 3.olurum ben:d

- - - Ekleme - - -

takas mesajım açık ama anlamadn gene destere 3.olurum ben:d

Bahar ne yapmisti ki Emre? 2 bölüm izleyemedim de..
Patron Ömer mekana geldi, 1 kız istedi ilk önce Feli'yi seçti ama Feli hamile olduğu için işe çıkamazdı, arkasına dönüp Bahar'a "Ben hamileyim" dedi. Bahar da Ömer'e beni al, ben ondan daha tecrübeliyim dedi. Felicia'nın hayatını kurtardı... Bu bölümde daha birçok şey yaptı ama anlatırsam roman olur. :D

Patron Ömer mekana geldi, 1 kız istedi ilk önce Feli'yi seçti ama Feli hamile olduğu için işe çıkamazdı, arkasına dönüp Bahar'a "Ben hamileyim" dedi. Bahar da Ömer'e beni al, ben ondan daha tecrübeliyim dedi. Felicia'nın hayatını kurtardı... Bu bölümde daha birçok şey yaptı ama anlatırsam roman olur. :D

orasini biliyorumda, geçen bolumlerde ne yapmisti yani hangi kotuluk yapmisti?

arkadaş hatrı için kızcağız nelere katlanıyor desene :)) ne muhteşem özveriler seyrediyoruz dizilerde ibret alınası şeyler :))

Xemre anlayamazsın dicekti ceza almamak için yumuşattı :d ben mesajını anladım merak etme :D

takasın durum kötü isi desdesderona kalmış:d aslında iyi olabilir ikisi de 7D gözlük kullanıyor

Xemre ben gözlük kullanmıyom da sen galiba kullanıyom :d

Fatmagülün suçu ne çok dini bir dizi ya dime...

ne alaka ya .. :)) izlediğin diziyi övüyorum sen hala fatmagüle laf yetiştirmeye çalışıyorsun bırak fatmagülü kerim ilgilensin bize ne :)))

- - - Ekleme - - -

Destere tek kalırım sana muhtaç kalmam :D

helal olsun takas bunu diyeceğini biliyordum :)) yardım istemek şanımıza yakışmaz ..:)) gerçi polat izlemekte bize yakışmaz ama neyse idare edeceğiz artık :))

Allah hepimizi szn gözlüklerdn korusn takas anlayamazsn niye demiyim anlayamazsn tabi imzadaki mesaj sana degil çünkü imzanın muhattabı kimse o anlar @destere sen de bahar için ónun alışveriş masrafını üstlen:d

Allah hepimizi szn gözlüklerdn korusn takas anlayamazsn niye demiyim anlayamazsn tabi imzadaki mesaj sana degil çünkü imzanın muhattabı kimse o anlar @destere sen de bahar için ónun alışveriş masrafını üstlen:d

takas uyudu onun yerine ben cevap vereyim : evet haklısın emre ben hata yaptım ...:)

şimdi kendi yerime cevap vereyim .. : masrafı karşılamak sorun değil feliçitanın arkadaşının özverisini bizden kimse istemesinde istedikleri masraf olsun :))