24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Ben izlediğime inanırım. Başbakanın o konuşmayı yaptığını bile bilmiyordum ben hatta kendi kendime "ulan noldu bunlara bir bölümde imana mı geldiler" demiştim. Show TV Sezonlarında neredeyse hiçbirşey giymeyen Hürrem o ayardan sonra alnı secde gördü.

yuh kardeşim ya kanuni her sefere giderken namaz kıldı valide ve sultanlar kuran okuttu izlediğini de unutmuşsun
neyse geceyi en güzel özetleyen yorum

kösem balkon konuşması yaparken safiye sultanın "daha batıdaki oyların sayımı bitmedi" tadındaki chpli bakışı gözlerden kaçmamıştır.
@destere @mrt-06 @sokak sanati

Bu ne be savaş meydanı gibi olmuş konu. Bence perşembenin tereddütsüz tebrik edilecek tek dizisi asla vazgeçme. Diğer dizilerden biri 13 yılın yorgunluğu ile eski revacini yitirmiş takur Tukur ilerleyen bir dizi,ötekisi my den aldığı başarıyla başı dönüp sarhoş olmuş garı bu halka ne yapsam izler mantığıyla my nin adını kullanıp tatsız-tuzsuz,kopuk bölük porcuk bir dizi. Seyirciyle dalga geçercesine anastayaya sihirli değnek değmiş gibi birden berene dönüşmesi de cabası. Mevcut durumdaki gidisatlari iki dizi içinde kötü .

Beren'e karşı yılların biriktirdiği hırsı var.

Asla Vazgeçmem total'de çok iyi gidiyor. Tebrikler.

Kösem Beren'in gelmesi ile özellikle A/B'de gözle görülür bir artiş yaşamış. Ama tabii ki hala total reytingi çok yetersiz. Hem Beren'li bölümde 5'i bile geçmemesi baya kötü.
Senaryoya bağlı yükselebilir, bakalim ileriki haftalar ne olacak.

müthiş bir yorum harikasın abi.

çok hızlı analiz yapmışsın
tabi beren in aldığı 8 veya 9 reyting çokda abartılmamalı mesela tuba ortalama 15 izlenme oranıyla reyting yarıyordu zamanında
o tarz reytinglere ulaşacak dizi yok günümüzde
neyseki yakında Tuba yine sahalara çıkarda miletin gözü reyting görür
)

Kardesim senaryo ekibi Vadiye ihanet etti sonra Vadide biraz dusus oldu. Su an dizi de senarist yok ölümüzle bile 7 reyting alıyoruz. Tekrardan ayağa kalksak emin ol 18 reytingleri yeniden goruruz

boşuna anlatıyorsun bence herkes anlamak istediği kadar anlar
kendi haline bırakmak lazım arkadaşları

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'e Beren Saat yaramış, bunu özellikle AB ve ABC1'de görmek mümkün. Kaldı ki bu artışın sadece onun sayesinde olduğunu sanmıyorum, çünkü dünkü bölümün temposu da yüksekmiş. Neyse, tebrikler.

Analar ve Anneler'in final bölümü de pek iyi gitmemiş, ama AB ve ABC1'de ilk 20'ye girmeyi başarmış. Gerçi Kurtlar Vadisi ve Asla Vazgeçmem'in 6 reyting aldığı bir ülkede bu tür dizilere veda etmek zorunda bırakılışımıza artık şaşırmıyorum. Bu arada Yeter denilen uyduruk dizi bu oranları bile alamayacak kesin, buraya da yazıyorum.

Analar ve Anneler daha düşük oranlar almalıydı,bu oranlar onun için çok yüksek

tempo yüksek falan değildi berenli sahnelerde kalbimizin atış temposu yükseliyordu o kadar

ilerde daha güzel senaryolarla eşlik ederlerse beroşuma bizi kimse tutamaz

analar ve annelerin finalini bugün izledim her erken final gibi kötüler cezasını buldu iyiler mutlu ve mesut oldu ?
bazen dizilere erken final yaptırmak işe yarıyor onca eziyet çekiyoruz haftalar boyu ,final gelince hızlandırılmış turla herşey yerli yerine oturuyor

@beyazsoy un kulağını çınlatalım dizisi sona erdi üzüldüm
)

Analar ve Anneler daha düşük oranlar almalıydı,bu oranlar onun için çok yüksek
pargalı sayesinde almıştır bu reytingi pargalı oynamasa diziye başlamazdım zaten

boşuna anlatıyorsun bence herkes anlamak istediği kadar anlar
kendi haline bırakmak lazım arkadaşları
Aynen iste ama yazmadan duramıyorum.
Hem izlemiyorlar hemde ayrıntılı elestiri yapıyorlar ))) izlemeden nasıl yapılır acaba elestiri
))

Kösem -KVP suan reyting anlamında esitler gözümde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren'imin etkisiyle yükselmiş.
Önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini düşünüyorum.

Konuda o kadar saçma yorumlar var ki. Neyse ki arkadaşlar her şeyi güzel bir şekilde özetlemişler.

Aynen iste ama yazmadan duramıyorum.
Hem izlemiyorlar hemde ayrıntılı elestiri yapıyorlar ))) izlemeden nasıl yapılır acaba elestiri
))

Kösem -KVP suan reyting anlamında esitler gözümde.

bence eşit değiller ab grubu benim için önemli, total veya @Çiğdem- in dediği gibi totel ! pekde umrumuzda değil

Beren gelince 5 reyting artacak diyenler nerede?
Yükselemeyince hemen senaryoya bağlamışlar orası da ayrı komedi.
)