24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

neyse beroşun bir etkisi olmuş en azından forumda diziyi savunanlar çoğaldı @destere @ozgur2113 @Harunnn60 @sokak sanati maşallah:A my zamanı bir ben savunurdum gerçi kösemi savunmak gelmiyor pek içimden yılmaz şahin çip etti senaryoyu:D

meryoşa benim katkımı unutma :) senin menopozlu teyze diziye gelene kadar canla başla savunuyorduk sonra meno teyze içine etti dizinin :))

Beren gelince 5 reyting artacak diyenler nerede? :) Yükselemeyince hemen senaryoya bağlamışlar orası da ayrı komedi. :))

burda:)
yalnız ben 5 demedim 10 reyting dedim :) reyting artmamışmı ben 15 reyting olur diyordum ama tns deki sistemik bozukluğu dikkate almamışım şimdi 9 reyting almışız demekki bunu 3 le çarp gerçek reytingimiz ortaya çıkar :)

işte senin gibi totoşlar sayılmaz @Çiğdem- gibi meme görmek için izliyonuz.ss forumda hiçbir bölüm kaçırmadan izleyen bir ben bir de @yatutarsa vardı :D

hiçbir konu içinde güzel olmadan 3 sezon izlenmez :) mutlaka araya kaliteli bir görsellik şart :)
GOT dünyaca bilinen dizi orda khaleesi yi margaery i veya o derece katkı sağlayan diğer güzelelri çık? geriye cücenin cücüğü kalır ondan sonra izle 6 sezon bakalım başarabiliyormusun :)

Beren gelince 5 reyting artacak diyenler nerede? :) Yükselemeyince hemen senaryoya bağlamışlar orası da ayrı komedi. :))
kime laf etti acaba :A ben üstüme alınmıyorum zaten başından beri maximum total 6 ab 8 diyorum @destere sana laf atmış bak dedim sana 19 reyting alır yazma diye:A

hiçbir konu içinde güzel olmadan 3 sezon izlenmez :) mutlaka araya kaliteli bir görsellik şart :)
GOT dünyaca bilinen dizi orda khaleesi yi margaery i veya o derece katkı sağlayan diğer güzelelri çık? geriye cücenin cücüğü kalır ondan sonra izle 6 sezon bakalım başarabiliyormusun :)
got zaten o güzellikle meşhur oldu cersei ve khaleesi ilk sezon o malum sahneleri çekmese şu an izleyenlerin %35-40 izlemezdi:A

burda:)
yalnız ben 5 demedim 10 reyting dedim :) reyting artmamışmı ben 15 reyting olur diyordum ama tns deki sistemik bozukluğu dikkate almamışım şimdi 9 reyting almışız demekki bunu 3 le çarp gerçek reytingimiz ortaya çıkar :)
Hiçbir oyuncuyla bir dizinin reytingi 5 puan artmaz. AB'deki kıpırdanma da millet merak ettiği için bakmıştır, bir iki haftaya o da düşer. :))

Ben de tüm bölümlerini eksiksiz izledim. :D

sen kesin menopoz teyze girdikten sonra diziye başlamışsındır :) perran sevginden yola çıkarsak yaşlılara bakışın takdire şayan :) yalnız senin favorileri yolda gördüğümüzde karşıdan karşıya geçiriyoruz birde ekranda izlemek çok sıkıntılı olur :) onları izleyeceğime darülacezeye gider yaşlılarla bir günümü geçiririm hemde moral vermiş olurum daha iyi bence :)

burada bir çöküş varsa vadide var yerin dibine girdik vlla totel ve ab gurubunda yarı yarıya seyirci kaybı yaşıyoruz 2 grupta 11-12 civarıydık çünkü ama bu ezon ab 4 totel 6 reyting ağırlıklı gidiyoruz zarf bölümü bil 7 reyting alamadı ama bölümün zarfla alakası yoktu bir kuvvetli eleştirim şu bildirimleri halledeyim gelecek vadi bölüm konusunda yorumumu oraya saklıyorum:F:F:F

bereni apar topar reklamsız tanıtımsız çıkardılar ayoll berenin bu bölüm girdiğini çoğu beren hayranı eminimki bilmiyordu bile buna rağmen ab gurubu 6 ortlamadan 8 çıkmış 2 reyting totel ise berensiz 3 alırlardı nerdeyse 5 e dayanmış abc1 i vadiden almak toteli almak kadar önemlidir orayıda almışlar berençökmüş bir iziyi 3 gruptada henüz herkesin haberi olamamsına rağmen toparlayıp diziyi yeniden ayağa kaldırmış gerisi senaritlere kalmış gelecek bölüm totel 5 garanti senaryo iyi işlenirse 1 aya kalmaz 6 reytingte çıkıp zirveye oynar beren etkisini göstermiş ama gerisi senaryo akışına bağlı iyi işlenirse 1 ay sonra bu dizi farklı yerlerde olur iyi işlenmezse berende kurtaramaz dizide en önemli şey senaryo vadinin dibi boylaması senaryonun önemine örnektir 🙂🙂🙂

Dizinin reytingini düşürme duası diye bir şey çıksa bizim forum hatim ederdi:kiki: Beren ne canlar yakmış bee. Boşuna demiyorum En Büyük Star diye.:))

MY'ye Cansu Dere Deniz Çakır geldi hiç kıpırdanmalar olmadı. Aynıydı. Deniz Çakır şuan 10 reytinglik dizide. Demekki senaryo önemlimiş. Beren içinde aynı şey geçerli. Senaryo bayık bayık ilerlerse Beren bile 2 reyting arttırır.:)

sen kesin menopoz teyze girdikten sonra diziye başlamışsındır :) perran sevginden yola çıkarsak yaşlılara bakışın takdire şayan :) yalnız senin favorileri yolda gördüğümüzde karşıdan karşıya geçiriyoruz birde ekranda izlemek çok sıkıntılı olur :) onları izleyeceğime darülacezeye gider yaşlılarla bir günümü geçiririm hemde moral vermiş olurum daha iyi bence :)
Hayır dediğim gibi ilk bölümden itibaren izledim ama Vahide hanım da rolünün altından çok iyi kalktı her zaman takdir etmişimdir izlerken bize Meryem'i unutturdu resmen. :)

Yaşlı oyuncu değil tecrübeli/usta oyuncu demek daha doğru olur. :) Niye sıkıntı olsun sen belli ki yeni yetmeleri izleye izleye gerçek oyunculuğu izlemeyi unutmuşsun daha doğrusu soğmuşsun diyelim. :)))

Yeri gelmişken sorayım sen hala finali izlemedin mi? :F @sokak sanati

kime laf etti acaba :A ben üstüme alınmıyorum zaten başından beri maximum total 6 ab 8 diyorum @destere sana laf atmış bak dedim sana 19 reyting alır yazma diye:A

got zaten o güzellikle meşhur oldu cersei ve khaleesi ilk sezon o malum sahneleri çekmese şu an izleyenlerin %35-40 izlemezdi:A

ama ondan sonrada khaleesim töbe etti artık göztemiyor her bölüm acaab bu bölümde inadından vazgeçermi diye koşturuyorum ekran başına ama olmuyor olmuyor bari sansa soyunsa onun yerine o da olur :))

Hayır dediğim gibi ilk bölümden itibaren izledim ama Vahide hanım da rolünün altından çok iyi kalktı her zaman takdir etmişimdir izlerken bize Meryem'i unutturdu resmen. :)

Yaşlı oyuncu değil tecrübeli/usta oyuncu demek daha doğru olur. :) Niye sıkıntı olsun sen belli ki yeni yetmeleri izleye izleye gerçek oyunculuğu izlemeyi unutmuşsun daha doğrusu soğmuşsun diyelim. :)))

Yeri gelmişken sorayım sen hala finali izlemedin mi? :F @sokak sanati

Yok izlemedim hala ama ara ara videolara baktım izlemiş kadar oldum.:F
Selim kardeşini öldürdüğu için azap çekiyordu. Murat Babasından nefret ediyordu devleti Nurbanu götürüyordu burda Mihrimah var tabi oda Nurbanu ile savaşıyor falan.
Son sahneyi de izledim. Bir Süleyman geçti vs.

çok hızlı analiz yapmışsın :) tabi beren in aldığı 8 veya 9 reyting çokda abartılmamalı mesela tuba ortalama 15 izlenme oranıyla reyting yarıyordu zamanında :) o tarz reytinglere ulaşacak dizi yok günümüzde:) neyseki yakında Tuba yine sahalara çıkarda miletin gözü reyting görür:))
Eski sistemdeki reytingler nerde şimdi onlar mazide kaldı.. Tuba dönsün yeter reyting felan boş

Eski sistemdeki reytingler nerde şimdi onlar mazide kaldı.. Tuba dönsün yeter reyting felan boş

bana kalsada reyting boş ama reyting olmayıncada diziyi çabucak yayından kaldırıyorlar:) sevdiğim dizilerde reytinge sadece dizim devam etsin diye bakarım yoksa umrumdamı ahmet mehmet ne izledi diye?
yeterki beğeneceğim bölümler olsun reytingi sıfır olsun ve yayından kaldırılmasın :)

Yok izlemedim hala ama ara ara videolara baktım izlemiş kadar oldum.:F
Selim kardeşini öldürdüğu için azap çekiyordu. Murat Babasından nefret ediyordu devleti Nurbanu götürüyordu burda Mihrimah var tabi oda Nurbanu ile savaşıyor falan.
Son sahneyi de izledim. Bir Süleyman geçti vs.
Böyle araya zaman girince 2 saat izlemeye üşeniyor insan. Ben de mesela hala Beni Böyle Sev'in final bölümünü izlemedim. .ss Senin gibi videolarına bakarım artık. :D