24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

harikasın beroşum bu sistemle bile birilerinin iki katını almış ya madalyayı haketmiş
)
ilk hafta aceleyle berenli sahneler çekmeye çalışmışlar ona rağmen destan yazmış kız, bundan sonraki bölümler dahada sağlam gelecektir.. artık perşembeleri 3 reytingle birinci olup övünen dizilerden kurtulduk demektir beroşum her zamanki gibi perşembelerin sultanıdır gülüdür

Yok artık bu güzelliğe kazulet denir mi? Allah çarpar.
Şu gözlere bak at gibi avrat maşallah.

dudaklar çok şekil
çok tahrik edici hemde +18 sayılır
bence kendine bir uyarı çek ordan
)

oyunculuk olarak yani
Aslında mimikleri kötü değil de sesini kullanamıyor keşke dublaja devam etseydi.

Hemen paşam.

Aydın doğanın kanallarından acilen uzaklaşması lazım vadinin yeter ya kosemi netten özledim hükümete çakıyor goya çalmayı etmeyin aziz Mahmud hudayiyi rezil ediyorlar beren gazı haftaya biter vadi ATV yakışır acilen gelsin atvye

Kurtlar Vadisi Pusunun reytingleri ne olursa olsun yükselmiyorda düşmüyorda . Köseme tebrikler sonunda ilk 10 yüzü gördü

Beren'in reklamı mı yapıldı. Güldürmeyin beni.

Fragmanlar son 5 gün kala yapıldı. Onun dışında ne afişi vardi ne röportajı. Herşeyi apar topar oldu. Burada bir afiş göreceğiz diye afedersiniz ama her yerimizi yırtık.
Ben hergün okula metrobüs ile gidiyorum afis filan yok. O afişlerde boğaz tarafında birkaç yerdeymis. Görende tüm Istanbul'a konuldu sanır.

Özet ve resimler gec geldi hersey gec yapıldı. Ben Ellerinde Beren varken tabikide iyi reytingler alır derim. Çünkü oyuncu kendisini kanıtlamış. Ama yapımcı ve Kanal bu kadar isteksizse burada ki benim ve arkadaşların suçu ne?

Kösem ilk başlarken baya reklam yapıldı evet hak veriyorum ama Beren reklamı hic yapılmadı. Eger eleştirmek istiyorsaniz daha dogru bir şekilde elestirebilir.

Ben KVP izlemiyorum ama bu aodar ayrıntılı elestiri yapmıyorum çünkü diziyi net izlemiyorum yani bir çıkarım yapmam zor ama Kösem konusunda cok ayrıntılı elestiri var. Bana da sanki gizli gizli izleniliyor gibi geliyor meraktan dolayi. Biraz psikoloji okuyanlar anlar.

Vadiciler yine avucunu yalasınlar

Beren Saatin 2 dizisi Aşkı Memnu ve Fatmagül Vadiye fark atıyordu.
Yediremiyorlar hala Berenin 2 grupta da Vadiyi geçmelerini.
Hatta İntikam da AB grubunda geçiyordu bazen Vadiyi.

Bu Vadicilerle uğraşamam. 2 sene önce Vadi ATV'deyken yok kanal kötü Vadi başka kanala geçsin dediler. Sonra Kanal D'ye geçti o kanalı da kötülediler.
Yakında Show'a geçerse de kanalın adam akıllı izlenen dizisi yok deyip yine Kanalı suçlarlar.
KJlasik Vadiciler. Diyorum Necatinin oyunculuğu 0 sıfır .

Bu arada neyin kafası bu iki dizi de aynı gibi hatta Kösem önde. Bir dizinin en çok ab ve abc1 grubu önemli erklamverenler için.
Kösem Sultan yükselmiş tebrikler.

Bir arkadaş geçen yıl Vadi Abc1'de Totalden yüksek aldıkları için Abc1'i pohpohlayıp duruyordu.
Bu yıl farklı.

Kösem yine avucunu yalamis
@Bully
Beren diziyi yükseltmiş, ab'de 8 almışız, abc1'de Vadi'yi geçmişiz bunları görmemek için ya kör olmak lazım ya da elemli

Ayrıca 6 günlük tanıtımla yaptı bunları, aylarca tanıtımı yapılsa hadi neyse.

Beren görevini yaptı senaryo da sağlam işlenirse dizi yükselişini sürdürür ama işlenemezse düşer önümüzdeki haftalarda neler olacak göreceğiz.

Ayrıca sen Vadi'ne bak önce zarf da zarf deniliyordu karşınızda maç da yok aldığınız reyting 6

Savaş başlamış.

Vadi 6-7 arası alıyor hep ne olursa olsun maç veya süprizler değişimiyor Ab'si düşük gidiyor. He Atv felan deniliyor ama ben sanmıyorum Atv'nin alcağını Edho varken.

Kösem'de biraz toparlanma var önümüzdeki bölümlerde kendini belli eder reytinglerin ne olucağı dizi açısından.

Şu Asla Vazgeçemem busene ne coştu valla tebrikler Kösem'i kaç haftadır Total'de yerle bir ediyor.

Kanal D tanitimi yaptimı yok

Senin hdpli Berenin durmadan tanitimini yapti ama hüsran

Hemen analiz yapym ab de 7 8 e çıkmış bir oranı vardı. AB'den bir oran kaybetmemiş total de ise 3 orandan 4 e çıkmış yani pek merak uyandırmamış gibi duruyor. Bunu berene bağlamak yanlış olur kesinlîkle değişen birşey yok ona bağlarsak berenin total reytingini +1 olarak söylemiş oluruz.

iktidar yalakası uyduruk dizilerdense böyle olmak yeğdir
ayrıca aziz mahmut hüdayi ve gücünün gördük isyan sırasında ne ka güzel

iktidar yalakası uyduruk dizilerdense böyle olmak yeğdir
ayrıca aziz mahmut hüdayi ve gücünün gördük isyan sırasında ne ka güzel
Güzel kardeşim iktidar yalakası diyorsun da senin Hürrem'in dönemin Başbakanı RTE'nin iki sözünden sonra kapatmıştı orasını burasını. Kim iktidar yalakası şimdi !?

Güzel kardeşim iktidar yalakası diyorsun da senin Hürrem'in dönemin Başbakanı RTE'nin iki sözünden sonra kapatmıştı orasını burasını. Kim iktidar yalakası şimdi !?
nereye kapandı diziyi izlemeyenlerin uydurmaları kadın harem dışında zaten kapalıydı
)) basında her çıkan habere inanıyon demek bugün sözü yazmış beren geldi reytingleri uçurdu diye ona da inan o zaman
))

1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:37:30 23:47:50 6.92 17.02

berbat

Muhteşem Yüzyıl'ı ben de izliyordum hikaye anlatma bana. Başbakanın ibretlik ayarından sonra gözle görülür bariz değişim vardı. Dekoltelerden eser kalmadı

Muhteşem Yüzyıl'ı ben de izliyordum hikaye anlatma bana. Başbakanın ibretlik ayarından sonra gözle görülür bariz değişim vardı. Dekoltelerden eser kalmadı
yav he he
tek tek resimleri atmakla uğraşamam hürrem ve diğerleri harem içinde hep dekolteliydi ibrahim paşanın sarayına giderken ya da dışarıdan biriyle görüşürken hhep kapalıydı tek tek fotolarla kanıtladım farklı bölümlerdeki
ayrıca o kapandı denilen sahnede de namaz kılıyordu namaz kılarken yarı çıplak mı olacaktı