Çalıkuşu'nun özetinin düşmesi iyiye işaret değil. Özeti düşenin yeni bölümü de düşüyor genelde. Yarın 5'i geçmesi lazım ab'de.Genede özetler ile listedeler çalıkuşundan bahsediyorum
Çalıkuşu'nun özetinin düşmesi iyiye işaret değil. Özeti düşenin yeni bölümü de düşüyor genelde. Yarın 5'i geçmesi lazım ab'de.Genede özetler ile listedeler çalıkuşundan bahsediyorum
Çalıkuşu'nun özetinin düşmesi iyiye işaret değil. Özeti düşenin yeni bölümü de düşüyor genelde. Yarın 5'i geçmesi lazım ab'de.
evet dün selim hoca bıçaklandı dizinin 1 numarası ben aslında dün beklerdim 7 yi geçmesini şovunu bugün yapmış bizimkiler hastası resmen iki dünya arasındanınGündüz kuşağının vazgeçilmezleri esra erol,arka sokaklar ve beni affet çok başarılı gitmişler yine tebrikler yükselme var arka sokakalarda olay felan mı vardı acaba ?
Bu ne ya samanyolu iki dünya arasında resmen 7 yi geçti GB bile geçemiyor ah böyle alsa varya..diziye bak ölüm kalım mı var hayırdır yaww ?
evet dün selim hoca bıçaklandı dizinin 1 numarası ben aslında dün beklerdim 7 yi geçmesini şovunu bugün yapmış bizimkiler hastası resmen iki dünya arasındanın
Millet ebru Gündeş'in ağlamasına kilitlenmiş durumda.kaçak yarın zirveyi alır rahat bi şekilde
Ebru gündeş açıklama yapmak istemiştir, sonuçta herkesin merakı vRar bu kadın niye burda kocası içerdeyken diye.Baba'm bile baktı O Ses Türkiye'ye, Acun resmen reklam yaptı Ebru Gündeş'im üzerinden pes ya. Yorumsuz.