2024 ‼️Yarı Final ‼️ | En Favori Üye 2024 | The_Erinch vs Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye finale yükselsin?

• The_Erinch

• Bully

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,298
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, yarı final oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @xdragxx

İkiside foruma katkılar sağlayan isimler. İkiside daha önce yarı final görmüş ama etkinliği kazanamamış isimler.

Erinç’in renkli minik anketleri ve kendine has ilginç konuları, Bully’nin ise forumun önemli konularında emeği ve diğer alanlarda açtığı konular mevcut.

Hem konu açma olarak hemde mesaj yazma olarak 2024’e daha üst sıralarda olduğu için @Bully diyorum. Son 6 ayda forumun hareketlenmesinde büyük emeği var.
Onun yanı sıra yıllara dayanan güzel bir dostluğumuz var.

Başarılar diliyorum

2024 yılı için değerlendirme yapacaksak...

Kaanın 2024 yılına sonradan katıldığını düşünerek ve yarışma kuralları içinde olduğu için oyumu kendimden yana kullanıyorum.

Kaan sonradan gelsede 2024 yılında forumda olan birçok insandan daha fazla efor harcamışdır.

Sonuç ne olacakdır bilmiyorum ama yarışma adına favori gördüğüm bir isim kendisi.

Kendi adımada 5 yıldır forumdayım, 4 kere katıldım, 3 ündede yarı final gördüm, kendi adımada keyifli bir durum, belli bir süre içinde birçok insana dokunabilmişim.

Kaan içinde kendim içinde hayırlısı olsun.

Bu sene çok fazla aktif olamadım, foruma ne zaman girsem Erinch'in konularına denk geliyordum. Severek de okuyordum. Oyum The Erinch'e

• Harika
Reactions: The_Erinch
2024 yılı için değerlendirme yapacaksak...

Kaanın 2024 yılına sonradan katıldığını düşünerek ve yarışma kuralları içinde olduğu için oyumu kendimden yana kullanıyorum.

Kaan sonradan gelsede 2024 yılında forumda olan birçok insandan daha fazla efor harcamışdır.

Sonuç ne olacakdır bilmiyorum ama yarışma adına favori gördüğüm bir isim kendisi.

Kendi adımada 5 yıldır forumdayım, 4 kere katıldım, 3 ündede yarı final gördüm, kendi adımada keyifli bir durum, belli bir süre içinde birçok insana dokunabilmişim.

Kaan içinde kendim içinde hayırlısı olsun.
Abi teşekkür ederim güzel sözlerin ve övgülerin için, ikimiz de çeşitli konular açtık, forumun etkinliklerle buluşmasına katkı sağladık. Bundan sonrası halkın takdiridir, hak eden finale çıkacaktır. İyi olan kazansın :D

• Aynen
Reactions: The_Erinch
Bence erken final olmuṣ. Burada kazanan Favori Üye 2024 olacaktır diyorum. Birinci turdan itibaren büyük destek alan bir yandan Kaan, son zamanlardaki tüm forum etkinliklerinde varım dedi ve foruma 2024 de etki etti. Her ne kadar ikinci yarıda gelse de, gelmesiyle herkesi sevindirdi ve 2024'e damga vurdu. Kısa sürede konu ve mesajlarıyla üst sıralarda yer aldı. Bence @RüzgarGülü ile birlikte @Bully en çok damga vuran isim oldu 2024'e.

Erinç abi farklı etkinlikleriyle hep dikkat çeken, farklı konularla gelip güzel katkı sağlayan, forumun abisi oldu. Arada bir ceza yemese iyi olacak. Aslında katkılarının Favori Üye yerine yönetim ile ödüllendirilmesini görüyorum cezalar da olmasa.

Oyum @Bully 'ye her ikineze baṣarılar dilerim. Tekrarlıyayım, burada kazanan Favori Üye olur bence.

Oylamalar ağır ilerliyor gibi ama 24 saat dolmadan 20 barajı geçeriz yine herhalde :A

Yarı final. Zorlanarak devam ediyoruz.

Başarılar dilerim. Umarım kimse alınmaz. Sonuçta seçmek zorundayız. Sözümün arkasındayım ve @Bully diyorum. :)

• Harika
Reactions: Bully