24 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karaday'ıma Tebrikler 2 gruptada zirvede Yst final olmasana rağmen Liderliği alamamış sabaha karşı bitmesine rağmen 😱 @sokak sanati ne oldu :Z

Karadayı reytinglerde düşüş yaşamış ama tebrikler.
Yetenek Sizsizniz iyi gitmiş.Son bölümdü galiba.
X Factor bitti desek yalan olmaz.:Z
Fatih Portakal büyüdükçe büyüyor.:D

Karaday'ıma Tebrikler 2 gruptada zirvede Yst final olmasana rağmen Liderliği alamamış sabaha karşı bitmesine rağmen 😱 @sokak sanati ne oldu :Z

Düşmüş karadayı fena kan kaybediyor.:Z

Karadayı iki grupta da birinci olmuş tebrikler :)

YST final bölümüyle iki grupta iyi gitmiş. Ancak yinede birinci olamamış üstelik 24:30 kadar sürmüş :(

BBS ab grubunda iyi total kötü.

XF'ün sonu yakın gibi. Ancak YST finaline denk geldiğinden dolayı da düşmüş olabilir haftaya belli olur.

Kanal d haber ve fox haber çok iyi gitmişler ıkisine de tebrikler :D

Beni affet ve arka sokaklar çok iyi gitmişler totalde :D beni affet ab de çok iyi sonuçlar almış.

Büyük risk ab grubunda iyi reytingler almış.

Oha! 😱 Ne Diyosuun berbat oranlar almış. 😡 Oysa çok iyi bi diziydi, yazık oldu..

X Factor Ne Diyosuun dizisi yüzünden düştü, Kanal D artık yapma bu hataları. Yeter!

Kanal D'nin "isigi"da buraya kadarmis sanirim. Berbat bir aksam gecirmis, hem yarismasi, hem de yeni dizisi. Gecmis olsun ikisinede, yakinda bitirirler..

YST Final bölümünü masallah baya bir uzatmis, ayni O Ses'te yaptigi gibi. Yine de birinci olmayi basaramamis Acun :)

Karadayi gecen haftaya göre hafif bir düsüs olsada olaganüstü harika bir bölüm ile yine 11 reytinge yakin oranlar alarak kalitesini konusturmus. :)

Karadayı düşmüş ama hala zirvede
acun final ve bu oranlar yazık yazık:(
Beni affet iki grupta da 3 sırada ve +6 reyting tebrikler
x factor içler acısı

Karadayı reytinglerde düşüş yaşamış ama tebrikler.
Yetenek Sizsizniz iyi gitmiş.Son bölümdü galiba.
X Factor bitti desek yalan olmaz.:Z
Fatih Portakal büyüdükçe büyüyor.:D

Düşmüş karadayı fena kan kaybediyor.:Z
Yst final bölümünde zirveyi alamamış bunu görmüyosun Karadayı'nın düşmesini görüyosun

X Factor için ilk bölüm beklediğimiz reytingler üçüncü bölümde geldi. :)

Yarışmanın formatı epey karışık. Format daha anlaşılır hale geldiğinde ve ağlaşmayı bıraktığında yeniden yükselme şansı ver bence. Hem yarışmada iyi sesler var hem de jüri iyi. (Dün Behzat Gerçeker'in olması kötü etkilemiştir. Ciddi düşüş yaşayabileceğini yazmıştım. İzleyici soğudu. Emre Aydın'ın konseri olduğunu nereden bilsin izleyici?)

Yetenek Sizsiniz çok erken başlamasına rağmen süper gitmiş, Karadayı'yı düşürmüş. :A

X Faktor tahmin ettiğimden erken gitmiş. :F

X Factor 1.Bölüm Yorumum;
X Factor'ü hiç abartmıyorum çok kötü bir program olmuş. :):)

Jüri felaket kötü... Sesler kötü... Akış kötü... Kalite 0'ın altında...

Yakın zamanda ex olacaktır. :A

X Faktor 2.Bölüm Yorumum;
Demiştim X faktor hemen 2'şer reyting erimiş. :F

Çok itici bir program, ses diye bir şey yok yarışmada daha çok eriyecektir zamanla. :):)

Medyapım'ın Kanal d'ye attığı kaçıncı kazık sayamadık. :F

Show'un yeni günlük dizisi Büyük Sır ilk 100'e dahi girememiş..