Simge Fıstıkoğlu'na benziyorsa beğenmem dedin şansını kaybettin.aga hadi resim yolla meraklandırdın iyiceama ona benziyosa pek beğenmem
Simge Fıstıkoğlu'na benziyorsa beğenmem dedin şansını kaybettin.aga hadi resim yolla meraklandırdın iyiceama ona benziyosa pek beğenmem
yav aga yollasana hadiSimge Fıstıkoğlu'na benziyorsa beğenmem dedin şansını kaybettin.![]()
He he sen hürremini izlemye devam et biz böyle iyiyizevet bergüzarla titrek sabaha kadar izlenir ama oturulup da çok iyi-kaliteli denemez çünkü destere izliyor![]()
5 dakikaya kadar videoyu yüklüyorum paylaşacağım.Abi bu yazilir mi simdi gece gece. Herkes yatti, TV kapandi birde..![]()
yatacaktım ama bunu görmeden yatarsam meraktan çatlarım5 dakikaya kadar videoyu yüklüyorum paylaşacağım.
onu izlemeyen sümpül ağadırHe he sen hürremini izlemye devam et biz böyle iyiyiz
İzledik Mustafanın ölümü biraz yetti o kadar Sonra Beyazıd'ın ölümünde izleriz gerçi bu bölüm Cihangir'de ölüyo göz atarızonu izlemeyen sümpül ağadır![]()
Şurda fragmanda var.Şimdilik idare edin! @Yakamoz-Asiyatacaktım ama bunu görmeden yatarsam meraktan çatlarıminşallah dediğin kadar güzeldir
ağla ağla için çıkacakİzledik Mustafanın ölümü biraz yetti o kadar Sonra Beyazıd'ın ölümünde izleriz gerçi bu bölüm Cihangir'de ölüyo göz atarız
Simge Fıstıkoğlu'na benziyorsa sevmem demiştin paylaştığıma pişman etme beni.güzelmiş ama çok ahım şahım değil![]()
tehdit etmem pişman ederimSimge Fıstıkoğlu'na benziyorsa sevmem demiştin paylaştığıma pişman etme beni.![]()
30 bin tl kazandı şuan.tehdit etmem pişman ederimsimgeden güzel ama çok beğenmedim eh işte
geçen bi fragmanı gördüm ordaki kız çok daha güzeldi hangi bölüm olduğunu bilsem link atardım aga
![]()
tam benlik o zaman hem güzel hem akıllı hemde edepliyse tamamdır bu iş30 bin tl kazandı şuan.
Sadece güzel değil hem akıllıda.![]()
Olabilir.. bana göre yaşı küçük.tam benlik o zaman hem güzel hem akıllı hemde edepliyse tamamdır bu iş![]()
neyse iyi geceler aga yarın okul varOlabilir.. bana göre yaşı küçük.