23 Temmuz 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kubat ile Müzik Sahnesi | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Alaaddin (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Bir Hazal fanı daha.😱
Daha rolü bitmeden yeni diziyle anlaşması normal değil. Fazla para vermişler işte.:A
------

Ne çok seveni varmış Feriha'nın. Herkes ayrı ayrı beni düzeltmiş.:A Dizisi bitmeden yeni diziyle anlaşmak? Bilemedim yaa. Neyse sizin dediğiniz olsun:D @slhttnmtl
------

Ben doğru hatırlıyormuşum. Niye demiyorsun doğru diye:A
Feriha'nın seveni değilim Hazal'ı seviyorum sadece. :A Dizinin biteceği kesinleştiği için anlaşmıştı Adam Film'le ama sonradan bitmiyor denildi. Asıl para yapımcı ve kanala tatlı geldiği için devam ettiler. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Feriha'nın seveni değilim Hazal'ı seviyorum sadece. :A Dizinin biteceği kesinleştiği için anlaşmıştı Adam Film'le ama sonradan bitmiyor denildi. Asıl para yapımcı ve kanala tatlı geldiği için devam ettiler. :A

Bir insanı tanımadan neyini seviyorsunuz anlamadım. Hazal dışarıdan bakınca çok sıkıcı duruyor.:( Tanışıyor olabilirsin bu arada. Belki de tanışıyorsundur.

İnstagram çoğu zaman sahte bulduğum bir yer.:A
Yalnız zamanında bir storysi vardı Bülent Şakrak'la otururken, adam telefona bakarken Hazal çekiyordu yani yapaylık olsa hissedilirdi. Hatta eğlenceli bir story olduğu için ekran kaydını bile almış olmam lazım. :A Görmediysen ve istersen bakarım yani. :A

• Güldürdün
Yalnız zamanında bir storysi vardı Bülent Şakrak'la otururken, adam telefona bakarken Hazal çekiyordu yani yapaylık olsa hissedilirdi. Hatta eğlenceli bir story olduğu için ekran kaydını bile almış olmam lazım. :A Görmediysen ve istersen bakarım yani. :A

Atarsan sevinirim. Şuan bakımda hiç bir şey yok profilinde.:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bir insanı tanımadan neyini seviyorsunuz anlamadım. Hazal dışarıdan bakınca çok sıkıcı duruyor.:( Tanışıyor olabilirsin bu arada. Belki de tanışıyorsundur.
Tanışmadım ama açıklamalarıyla, röportajlarıyla, katıldığı programlardaki tavrıyla sevmemin ne kadar doğru olduğunu anladım. :A Duruşu da oyunculuğu da sağlam bana göre. :A

• Güldürdün
Tanışmadım ama açıklamalarıyla, röportajlarıyla, katıldığı programlardaki tavrıyla sevmemin ne kadar doğru olduğunu anladım. :A Duruşu da oyunculuğu da sağlam bana göre. :A

Kendine yakışan rolleri tercih ediyor. Metflixte yayınlanacak yeni dizisinde belki fikrim değişir. Sınırlı kapasitesini aşar diye umuyorum.:D

Dur halledip özelden atmaya çalışayım, çok yeni değil zaten. :A

Bir de Barış'ın aksiyon sahneleri sözüm var ama onun için biraz araştırma yapmam lazım :A

Bekliyorum. Hırsızlık sahnesini de istiyorum artık.:A