günlük dizi izliyormusun
denk gelirsem unutma beni ve beni affet ve eskiden hiç kaçırmadığım deniz yıldızı şimdi denk geldikçe
günlük dizi izliyormusun
sence hangisi daha başarılı ?denk gelirsem unutma beni ve beni affet ve eskiden hiç kaçırmadığım deniz yıldızı şimdi denk geldikçe
Aaa bak bu söylediklerin doğru olabilir esra.
Teşekkür ederim![]()
En basit orn; Show'dan dizi teliflerini almasi, Magazinlerde de bazi haberleri ozellikle Show ve Fox cekiyor. (Frikik haricinde.) Ozellikle Show Cagatayli haberleri cok veriyordu FOX'a. Magazinle on planda olsun diye.
Rica ederim. Bu senin bir ozelligin ama sen bazilari gibi olma bunun en basit ornegini gordun gecmis sayfalarda. Bazi arkadaslar sirf kendini hakli cikarmak icin yalana basvurabiliyor.
Bu arada kardes kanal dediysem arada bi ortaklik yok. Cunku FOX %50 yabancilara ait. %50'de baska bir Turk grubuna.
Sadece arada manevi bi yakinlik var. Daha oncede Cine5'le vardi bu kardeslik fakat sonradan.noldu bilmiyorum bozuldu
o yakinlik. Simdi de FOX'la var bu yakinlik.
sence hangisi daha başarılı ?
Kime sorsam önceden kaçırmadan şimdi denk geldikçe diyor deniz yıldızı için![]()
pazartesi fox 2.kanal salı 4.kanal çarşamba 5.kanal perşembe 3. kanal cumartesi 1.kanal sen daha ne konsuuyon günlük diziler desen coşuyolar
deniz yıldızı bu sezon çok farklı hikayeyle geliyor şu yeni oyuncuları çok merak ediyorum ha bide umarım 19.00 da özetsiz başalar![]()
Olm banane günlük dizisinden en kaliteli dizi Kurtlar Vadisi Fox un Dizilerini Topla Bir Vadi Olamaz
aynen ya bide tamam fox 5 yılda çok iyi bi yere geldi ama show tv den iyi asla denemez :S
- - - Ekleme - - -
olmam cnm merak etmeumarm fox %100 türklere geçer
![]()
görecez bu sezonu vadiyi.Olm banane günlük dizisinden en kaliteli dizi Kurtlar Vadisi Fox un Dizilerini Topla Bir Vadi Olamaz
deniz ve mert karekteri ayrılmamalydı![]()
Aynen. FOX daha dunku cocuk. Yani abileriyle aralarin 15- 16 yas var. Bu arada FOX %100 Turk olamaz. Cunku zaten yabanci dediysem de o yabancilarda da var. Mesela Amerikanin hissesi cok buyuk oldugu kadar İsrail ve Almanya'da var ve onlarin da kendi haklarini satacagini dusunmuyorum.
Deniz dönebilir açık kapı bırakıldı
deniz dönse ne olur ki mert olmadıktan sonra
hahaha dünki çocuk 😉 bazıları da sırf yabancılarn olduğu için izlemiyo .