23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Aaa bak bu söylediklerin doğru olabilir esra.

Teşekkür ederim :)

Rica ederim. Bu senin bir ozelligin ama sen bazilari gibi olma bunun en basit ornegini gordun gecmis sayfalarda. Bazi arkadaslar sirf kendini hakli cikarmak icin yalana basvurabiliyor.

Bu arada kardes kanal dediysem arada bi ortaklik yok. Cunku FOX %50 yabancilara ait. %50'de baska bir Turk grubuna. Sadece arada manevi bi yakinlik var. Daha oncede Cine5'le vardi bu kardeslik fakat sonradan.noldu bilmiyorum bozuldu o yakinlik. Simdi de FOX'la var bu yakinlik.

En basit orn; Show'dan dizi teliflerini almasi, Magazinlerde de bazi haberleri ozellikle Show ve Fox cekiyor. (Frikik haricinde.) Ozellikle Show Cagatayli haberleri cok veriyordu FOX'a. Magazinle on planda olsun diye.

aynen ya bide tamam fox 5 yılda çok iyi bi yere geldi ama show tv den iyi asla denemez :S

- - - Ekleme - - -

Rica ederim. Bu senin bir ozelligin ama sen bazilari gibi olma bunun en basit ornegini gordun gecmis sayfalarda. Bazi arkadaslar sirf kendini hakli cikarmak icin yalana basvurabiliyor.

Bu arada kardes kanal dediysem arada bi ortaklik yok. Cunku FOX %50 yabancilara ait. %50'de baska bir Turk grubuna.
Sadece arada manevi bi yakinlik var. Daha oncede Cine5'le vardi bu kardeslik fakat sonradan.noldu bilmiyorum bozuldu
o yakinlik. Simdi de FOX'la var bu yakinlik.

olmam cnm merak etme :) umarm fox %100 türklere geçer :)

"FOX Batıyor mu?" başlığı yanlış olmuş parasal kaynaklı değil hukuksal problem en kötüsü medya grubu satılır herşey aynı kalır ama bu kadar büyümez bence sorun

deniz yıldızı bu sezon çok farklı hikayeyle geliyor şu yeni oyuncuları çok merak ediyorum ha bide umarım 19.00 da özetsiz başalar :)

aynen ya bide tamam fox 5 yılda çok iyi bi yere geldi ama show tv den iyi asla denemez :S

- - - Ekleme - - -

olmam cnm merak etme :) umarm fox %100 türklere geçer :)

Aynen. FOX daha dunku cocuk. Yani abileriyle aralarin 15- 16 yas var. Bu arada FOX %100 Turk olamaz. Cunku zaten yabanci dediysem de o yabancilarda da var. Mesela Amerikanin hissesi cok buyuk oldugu kadar İsrail ve Almanya'da var ve onlarin da kendi haklarini satacagini dusunmuyorum.

Aynen. FOX daha dunku cocuk. Yani abileriyle aralarin 15- 16 yas var. Bu arada FOX %100 Turk olamaz. Cunku zaten yabanci dediysem de o yabancilarda da var. Mesela Amerikanin hissesi cok buyuk oldugu kadar İsrail ve Almanya'da var ve onlarin da kendi haklarini satacagini dusunmuyorum.

hahaha dünki çocuk 😉 bazıları da sırf yabancılarn olduğu için izlemiyo .

hahaha dünki çocuk 😉 bazıları da sırf yabancılarn olduğu için izlemiyo .

Bak yabanci konusunda katiliyorum cunku bunu bir yerde okumustu. İsrail'in FOX uzerindeki egemenligi giderek artiyor. Ama hisseler konusunda Amerikanin daha onde oldugunu soylemek gerek. Turkiye'de ise sadece Turkiyedeki kanalin hissesi var ve su an FOX uzerinde en az hisseye sahip olan ulke biziz malesef.

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21