xBUGRAx
Süper Emekli
espırı tekde anlayan sahsa yanı lale devrıne tebrık edıyorum
Türkçe katliamı
espırı tekde anlayan sahsa yanı lale devrıne tebrık edıyorum
Hilal Hilal Hilal Lale devri diyip durmayın![]()
![]()
Türkçe katliamı![]()
Acun 'un yalandır bence. Fatih zaten zirvede. Feriha çıktı ama fazla düşeceğini sanmam Emir'imiz varshow un en güçlü projesi fatih olacak bence, acunda yok show batacak feriha da diziden çıktı reyting düşecek)
eve düşen yıldırım cuma ferihanın arkasında yayınlancak bak kesin bilgi bu. dizi haberleri benden sorulur![]()
fatih ve m.y arasında büyük çekişme olacak bnce fatih geçerAcun 'un yalandır bence. Fatih zaten zirvede. Feriha çıktı ama fazla düşeceğini sanmam Emir'imiz var![]()
ben mobılden yazıo kardes hata olacak tabı ıstemıosan bakma
Asla geçemez My bomba gibi gelecek bu sezon bak görürsünfatih ve m.y arasında büyük çekişme olacak bnce fatih geçer![]()
show un en güçlü projesi fatih olacak bence, acunda yok show batacak feriha da diziden çıktı reyting düşecek)
Asla geçemez My bomba gibi gelecek bu sezon bak görürsün![]()
yo yergökaşk 10 reytinglik bi diziFOX'un da en guclu projesi Merhaba HayatKanal battigi icin en guclu proje sadece bu kadar olabiliyor malesef.
![]()
Aynen Hürrem Sultan Bütün İhtişamıyla Ezecek Fatihiiaynen ozetını bıle gecemıcek
Emree :O Uykuda mısın sen ?yo yergökaşk 10 reytinglik bi dizi
yo yergökaşk 10 reytinglik bi dizi
FOX'un da en guclu projesi Merhaba HayatKanal battigi icin en guclu proje sadece bu kadar olabiliyor malesef.
![]()