23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

:D Olabilir. Ya sen bana Eve Düşen Yıldırımın Yeni Yayın Tarihini söyle bakkalım gizoşuma ne zaman kavuşucaam :) Ayy bu arada hastanelik olmuştu bugün oo :(

halugu kımse gecemez foxacık ara bırıncı 3 en az
6 reytıng alır emre sence hangı koymalı fox ıcıöe haluk kactı bı elımı yuzumu yıkım

Henuz o aciklanmadi.
Görmemişim bunu :) 7 eylül dendi altta :D

- - - Ekleme - - -

6 reytıng alır emre sence hangı koymalı fox ıcıöe haluk kactı bı elımı yuzumu yıkım
Hahhaha Kreys Senin için De star var fox a felan izin vermez :)

- - - Ekleme - - -

hepsi evet neden sasırdın
Ben hiç sevmiyorumda ondan

kreys anlamadığım için birşey diyemicem hilal sn anladıysan tercüme etsene :))

haluk dıyoya foxda dızı aslınca en az 6 alır somra sana soruo sence kac alır taklıt yaptım espırı taklıdın ıcımde :d

Görmemişim bunu :) 7 eylül dendi altta :D

- - - Ekleme - - -

Hahhaha Kreys Senin için De star var fox a felan izin vermez :)

- - - Ekleme - - -

Ben hiç sevmiyorumda ondan
Tahminen 7 Eylul dogru ama Agustosun ortalarinda aciklandigi icin yayin tarihleri kesin birsey soylemek su an dogru degil.

fatih bizim 2 sokak aşa ki mahallede oturuyo adamın 2 villası var muazzam 7 eylül deniliyordu ordan biliyom

- - - Ekleme - - -

haluk dıyoya foxda dızı aslınca en az 6 alır somra sana soruo sence kac alır taklıt yaptım espırı taklıdın ıcımde :d
anladım güzl espri :d

kreys anlamadığım için birşey diyemicem hilal sn anladıysan tercüme etsene :))
Kreys ilk defa stardan başka kanal a geçince eli ayağı birbirine girdi de ondan anlamamış olabilirsin

---
Haluğu kimse geçemez / fox açık ara birinci 3 en az 6 reyting alır.emre sence hangi koymalı fox ? (sende fox cusun ya sana soruyo haluk) (haluğun taklidi galiba :) ) İçine haluk kaçtı elini yüzüünü yıkayıp geliyo anladın ?

Kreys ilk defa stardan başka kanal a geçince eli ayağı birbirine girdi de ondan anlamamış olabilirsin

---
Haluğu kimse geçemez / fox açık ara birinci 3 en az 6 reyting alır.emre sence hangi koymalı fox ? (sende fox cusun ya sana soruyo haluk) (haluğun taklidi galiba :) ) İçine haluk kaçtı elini yüzüünü yıkayıp geliyo anladın ?
anladım sağol gzl espri krys :d

eve düşen yıldırım cuma ferihanın arkasında yayınlancak bak kesin bilgi bu. dizi haberleri benden sorulur :)