hayret bi şey
Emekli
sultan 4.86 özetimi ?
yeni bölüm özet verdiyse 5-10 dk. kadar vermiştir Hayatımın Rolü reklama girdiğinde Sultan'ı açmıştım yeni bölüm yazıyordu
sultan 4.86 özetimi ?
Evvet aynen admincim.
Aynı şeyi ben de defalarca söyledim. Star'ı o yolculuk programını kaldırıp eskisi gibi özet yayınlaması gerek bence.
- - - Ekleme - - -
Yok yahu Muhteşem mi sandın sen.4,86 yeni bölüm.
Senin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.
Ben Bilmem Eşim Bilir Tutmaz dediler, çakma dediler ama tuttu. Ayrıca Çakma falan değil. Bu tip programda ilk Kanal D`de çıkmıştı. İsmi de Kocam Size Emanetti. Sonra Show taklit politikasıyla Benim kocam bir Melek programını çıkardı ama çakma olduğu için tutmadı. Bu tamamen başka bir program
Su tekrarinin 7 aldigi ratingleri birde biz gorsek.
Zaten günde 2 defa Doktorlar ve Feriha yayınlayarak kaliteden ödün veriyor Show Tv kreys. Gwnde 3 aynı magazin programı yayınlıyor. O zaman Kanal D`de Arka Sokakları 7/24 versin hepsini geçsin ama olmaz. Ayrıca Ramazan olduğu için Doktorlar bu kadar arttı. Arka Sokakların zaten tekrarının 7 aldığını görmüşlüyümüz var
Kanal D ad çıkarmamış. Show Tv Doktorlarla bütün Türkiyenin diline dolanmıştıSenin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.
Basit bir tarih attım 7 reyting geldi. 23 Ocak Pazartesi reytingleri. İstersen araştırSenin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.
- - - Ekleme - - -
Senin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.
- - - Ekleme - - -
Kanal D ad çıkarmamış. Show Tv Doktorlarla bütün Türkiyenin diline dolanmıştı
Şu an Kanal D`nin açık ara önde olduğunu bile-bile onu kötülemek de çekememezliktir. Ayrıca ben kanal fanatikliği yapıb milleti kanaldan soğutmak istemiyorum. Zaten bütün kanallardan bu sayede soğudum.İyiler her zaman dedikoduya sebebtir. Show TV'nin yaptigi hareketler bazilarinin gozune battigi icin boyle dedikodularin olmasi normal. Bunada resmen cekememezlik deniyor.
gecen hafta birileri hayatimin rolu tuttumu diyordu))))) daha oncede dedim h.rolu yazlik cocuk dizisi diger kanallar iddiali biseyler koyunca dagildi hemen
ben bilmem esim bilir kanald nin yarismalarinin en iyisi ama yinede kotu. bir mudet sonra sikilacaklardir insanlar starin aptalca belgesel yayinlamasida ekmegine yag suruyor. dini program izlemek istemeyen halka altarnatif oluyor
Şu an Kanal D`nin açık ara önde olduğunu bile-bile onu kötülemek de çekememezliktir. Ayrıca ben kanal fanatikliği yapıb milleti kanaldan soğutmak istemiyorum. Zaten bütün kanallardan bu sayede soğudum.
7 reyting dedin neredeyse 8 aldığını koydum. Daha ne?
İyiler her zaman dedikoduya sebebtir. Show TV'nin yaptigi hareketler bazilarinin gozune battigi icin boyle dedikodularin olmasi normal. Bunada resmen cekememezlik deniyor.
adi cikaran showun kendi oldu. diger kanallarda dizi tekrari yayinliyor ama ust ustte iki bolum ardindan gece iki bolum)) yapmiyor. sabah aksam yayinlarsan tekrarini olacagi bu
Kanal fanatikligi yapmiyorsan neden savunuyorsun o zaman? Bunun baska bi aciklamasi varsa soyle. Yani bu sende artik bir saplanti haline gelmiste. Kanal fanatikligi yapmiyorum dedigin halde en buyuk fanatikligi yaptiginin farkinda misin? Cok merak ettim.
h.rolü ab iyi gider
zaten absi başarılı olduğu müddetçe Star o diziyi bitirmez 🙂Hayatımın rolü kışın pazartesi başarılı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?